Hava Durumu

:

:

:

Kavga İhbarıyla Gittiler Pasta Sürpriziyle karşılaştılar

10 Nisan 2022 Pazar 15:01

SONMANŞET.COM- Tarsus Spor salonunda basketbol çalışmaları yapan İdeal Basketbol akademisi kulübünün koçu Ahmet Daşçı, Polis teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis haftası nedeniyle bir sürpriz yaptı. Spor salonunun ortasına kurdukları masaya pasta koyan Ahmet Daşçı, polisi arayarak spor salonunda kavga çıktığına dair ihbarda bulundu.

Kavga İhbarıyla Gittiler Pasta Sürpriziyle karşılaştılar

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta polis ekibi kavga ihbarıyla gittikleri spor salonunda kendileri için hazırlanan pasta sürpriziyle karşılaştı.

Tarsus Spor salonunda basketbol çalışmaları yapan İdeal Basketbol akademisi kulübünün koçu Ahmet Daşçı, Polis teşkilatının kuruluşunun 177. Yıldönümü ve Polis haftası nedeniyle bir sürpriz yaptı.

Spor salonunun ortasına kurdukları masaya pasta koyan Ahmet Daşçı, polisi arayarak spor salonunda kavga çıktığına dair ihbarda bulundu.

Kavga ihbarı alan Tarsus ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri kısa sürede olay yerine intikal ettiğinde spor salonunun ortasında basketbolcu sporcular ve velileri tarafından alkışlarla karşılandı.

İDEAL Basketbol Klübü Koç'u Ahmet Daşçı, "Böyle bir sürpriz yapmak istedik. 24 saat halkın can ve mal güvenliği için özveriyle görev yapan Polis teşkilatımızın 177.'nci yıldönümünü kutladık" dedi.

Polisler ve basketbolcu sporcular daha sonra hep birlikte pastayı kesip, tatlı bir anı bıraktılar.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.