Hava Durumu

:

:

:

Kaşlı Geçici Hayvan Barınağı 1 Eylül'e Kadar Kapalı

20 Ağustos 2021 Cuma 14:53

SELAHATTİN ÖZBOZKURT SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, Koronavirüs vakaları nedeniyle 20 Ağustos-1 Eylül arası kapalı olacak. Bu sürede Bakımevi'nin sokak hayvanları için tedavi ve bakım hizmetleri devam edecek.

Kaşlı Geçici Hayvan Barınağı 1 Eylül'e Kadar Kapalı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi, Koronavirüs vakaları nedeniyle 20 Ağustos-1 Eylül arası kapalı olacak. Bu sürede Bakımevi’nin sokak hayvanları için tedavi ve bakım hizmetleri devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi’nin sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarını sürdürdüğü Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Koronavirüs vakaları nedeniyle bir süre vatandaş ziyaretine kapalı olacak.

Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 20 Ağustos’tan itibaren 1 Eylül’e kadar ziyaretçi kabul edilmeyecek. Bu süreçte Bakımevi’nde patili dostların tedavi ve bakımları rutin bir biçimde sürdürülecek.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.