Hava Durumu

:

:

:

Karısının Ölümden Kurtardığı Kocanın Azraili Bir Diş Doktoru Oldu

06 Eylül 2018 Perşembe 21:31

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta kullandığı bisiklete, diş doktorunun kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yola savrulan ve ağır şekilde yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Karısının Ölümden Kurtardığı Kocanın Azraili Bir Diş Doktoru Oldu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta kullandığı bisiklete, diş doktorunun kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yola savrulan ve ağır şekilde yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

2,5 yıl önce karısı kurtarmıştı

2016 yılının ocak ayında Tarsus’un Büyük Kösebalcı köyünde arıcılık yaparken kalp krizi geçiren ve eşinin suni teneffüs ve kalp masajıyla hayata tutunan Mahir Yazlık (68), 4 Eylül 2018 günü bisikletiyle birlikte Tarsus’un Langen Bulvarı Sunay Atilla geçidinin alt bölümündeki dönerli kavşaktan geçerken, Tarsus’ta diş hekimi olarak görev yaptığı belirlenen M.N.B. adlı sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Mahir Yazlık, yola savrulurken, otomobil sürücüsü M.N.B. ise durmayarak yoluna devam etti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 acil ambulansıyla hastaneye kaldırılıp yoğun bakım servisine alınan Mahir Yazlık, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşam mücadelesini kaybetti.

Güvenlik kameraları kayıtları neticesinde plakası tespit edilen araç sürücüsü M.N.B. gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanarak, cezaevine konuldu.

-Eşini kurtarmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olmuştu

Olayda yaşamını yitiren Mahir Yazlık, Tarsus’a bağlı Büyük Kösebalcı mahallesi yakınlarında arıcılık yaparken 2016 yılı Ocak ayında kalp krizi geçirmişti.

Kocasının kalp krizi geçirmesi üzerine kalp masajı ve suni teneffüs yapan ve O’nu hayatta tutan ilkokul mezunu eşi Tülay Yazlık, bu başarısından dolayı yine 2016 yılında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuğu olarak Külliye’de ağırlanmıştı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.