Hava Durumu

:

:

:

Kanser hastası Tarsuslu 2 kardeş uzanacak yardım elini bekliyor

25 Ekim 2019 Cuma 23:33

SONMANŞET.COM- TARSUS Barbaros mahallesinde ikamet eden Adak ailesi, 2 çocuklarının kanser hastası olması üzerine kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

 Kanser hastası Tarsuslu 2 kardeş uzanacak yardım elini bekliyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Barbaros mahallesinde ikamet eden Adak ailesi, 2 çocuklarının kanser hastası olması üzerine kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

İş bulduğu zaman çalışabilen, kiralık evde oturan ve 4 çocuk babası olan Mukail Adak (46), Barbaros mahallesi 6102 sokak 7 nolu evde kiracı olarak oturmakta olduklarını belirterek, “16 yaşındaki oğlum Hasan Adak ile 8 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet ilkokulu 3. Sınıf öğrencisi olan oğlum Mikail Adak kanser hastası. Hasan, Lise birinci sınıfta olması gerekirken rahatsızlığı nedeniyle okula gidemiyor. Mikail ise 8 yaşında. Okula gidiyor ama hastalığı nedeniyle her ay doktor kontrolünden geçip, tedavi oluyor. Hasan'ın erkeklik organındaki yumurtalıkları vücudunun içerisinde olduğu için gittiğimiz doktorlar kanser teşhisi koydu. Yaklaşık 7 aydan bu yana Mersin Şehir hastanesinde kemoterapi tedavisi görüyor” dedi.

Anne Hayriye Adak ise, iş bulduğu takdirde tarım işinde çalıştığını, ancak 2 çocuğunun kanser hastası olması nedeniyle maddi ve manevi sıkıntılar içinde olduklarını ifade ederek, “Başta çocuklara büyük önem veren Cumhurbaşkanımız olmak üzere, tüm yetkilileri ve hayırseverleri bize destek olmaya, çocuklarımızın sağlığına kavuşturulması için destek vermeye davet ediyorum. Bize yardım elini uzatacak olanlardan şimdiden Allah razı olsun” diye konuştu.

-Kanser hastası 2 kardeşi AK Parti Mersin ve Tarsus Kadın  Kolları ziyaret etti

Tarsus'un Barbaros Mahallesinde yaşayan Adak ailesinin kemoterapi tedavisi gören 8 ve 16 yaşındaki iki erkek çocuğunun durumunu öğrenen AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu Öner ve Tarsus Kadın Kolları başkanı Nurgün Bayrak sahip çıktı.

Beraberinde AK Parti Mersin ve Tarsus Kadın kollarından bazı yöneticilerle birlikte Adak Ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunan AK Parti Mersin İl Kadın Kolu Başkanı Aysel Mavioğlu Öner, beraberindeki AK Parti Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurgün Bayrak, İl Kadın Kolları Ekonomi Birim Başkanı Asuman Öztürk, İl Çevre ve Şehircilik Birim Başkanı Dilek Babuşoğlu, 2 kardeşin sağlığına kavuşması için ilgililere durumu ileteceklerini söylediler.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.