Hava Durumu

:

:

:

İyi Parti A.Adayı Osman Yılmaz:Halkımız İstedi Yola Çıktık

11 Mayıs 2018 Cuma 17:10

SONMANŞET.COM- İyi Parti Mersin Milletvekili aday adayı Dr. Osman Yılmaz, “İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'in dediği gibi ‘Halkımız istedi, biz yola çıktık. Allah razı olsun.”

İyi Parti A.Adayı Osman Yılmaz:Halkımız İstedi Yola Çıktık

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İyi Parti Mersin Milletvekili aday adayı Dr. Osman Yılmaz, “İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'in dediği gibi ‘Halkımız istedi, biz yola çıktık. Allah razı olsun. “ dedi.

Gazetemize özel ve önemli açıklamalarda bulunan Dr. Osman Yılmaz, “Partililerimiz ve vatandaşlarımız bize güç verdiler, irade koydular.  Önce binlerle başladık, sonra yüz binler ve ardından milyonlar olduk. Tüm engelleri aşarak halkımızın huzurundayız. Yeter ki milletimize güvenelim, milletimiz bize tüm engelleri aştırıyor. engelleri aştırır. Görev için sahalara indik, mücadeleye başladık” diye konuştu.

“Tüm Türkiye, Türk bayrağı ve geleceği için vatan sevdasıyla mücadele edeceğiz.” Diyen İYİ Parti Mersin Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

-Dr. Osman Yılmaz’ın Özgeçmişi:

Mersin’in Tarsus İlçesi Mithatpaşa Mahallesinde 1973 yılında dünyaya geldim. Babam inşaat ustası; anam ailemizin temel direği, ev hanımıdır. 5 kardeşin en büyüğüyüm. Kardeşlerimden üçü öğretmen biri inşaat ustasıdır.

Ailem, Mithatpaşa Mahallesi’nin en eski ve geniş ailelerindendir. Tanınır, biliniriz; sever, seviliriz. Aslımız Tarsus’un Damlama ve Göçük köyleridir… Bir şekilde Torosların yamaçlarındaki köylülerin çoğu ile akrabayız.

Evliyim. Eşim, Nuray Can Yılmaz, devlet memurudur. Kızım Nazlı 11. sınıfa, oğlum Kürşat 8.sınıfa gidiyor. Onları, gelecek Türkiye’sine yararlı olsunlar diye hazırlıyoruz.

-Osman Yılmaz’ın Eğitim Hayatı:

İlkokulu Mithatpaşa İlkokulu’nda, ortaokulu Tarsus Cengiz Topel Lisesi orta bölümünde tamamladım.

O zamanlar yapılan ortaokul sonu sınavlarında Mersin 20.’cisi oldum. Devlet Parasız Yatılı Sınavı’nı kazanarak Gülnar Endüstri Meslek Lisesi yapı bölümüne liseye yerleştirildim.

Gülnarda 1 yıl yatılı okudum. Gerekli başarı ölçütlerini sağlayarak Adana İnşaat Teknik Lisesi altyapı bölümüne geçtim. 4 yıllık lise eğitiminin 3. senesinde üniversiteyi kazandım ve 1990 yılında üniversite eğitimine başladım.

Lisans eğitimimi Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme bölümünde,

Yüksek Lisans eğitimimi İnönü Üniversitesi Muhasebe ve Finansman bölümünde,

Doktora eğitimimi Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Anabilim Dalında tamamladım. 

Araştırmalarımı, çalışmalarımı sürdürüyorum. Uluslararası ve SSCI dergilerde makalelerim yayınlandı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) unvanına sahibim.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.