Hava Durumu

:

:

:

İstemihan Talay, Tarsus’ta Kadın Kollarıyla Buluştu

15 Kasım 2018 Perşembe 12:15

SONMANŞET.COM- ‘Mersin'in Birleştirici Gücü' olarak gittiği her yerde sevgi ve saygı gösterileriyle karşılanan M. İstemihan Talay, Mersin'i dünya kenti yapacak birbirinden değerli projeleri hayata geçireceklerini, Mersin'i sadece ulusal ölçekte değil, uluslar arası arenada yaşamın her alanında dünyaya duyuracaklarının altını çizdi.

İstemihan Talay, Tarsus’ta Kadın Kollarıyla Buluştu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı ve Kültür eski Bakanı İstemihan Talay, seçime yönelik çalışmalarını 4,5 yıldır aralıksız olarak sürdürürken, partisinin Tarsus Kadın Kolları yönetici ve üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

‘Mersin’in Birleştirici Gücü’ olarak gittiği her yerde sevgi ve saygı gösterileriyle karşılanan M. İstemihan Talay, Mersin’i dünya kenti yapacak birbirinden değerli projeleri hayata geçireceklerini, Mersin’i sadece ulusal ölçekte değil, uluslar arası arenada yaşamın her alanında dünyaya duyuracaklarının altını çizdi.

Daha önceki söylemi olan, “Mersin’i en az yüzde 45 oy oranıyla kazanacağız” diyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı İstemihan Talay, “Parti teşkilatlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Mersin’de yaşayan herkes önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe Belediyelerini CHP’li çağdaş, üretken başkanların yönetmesini istiyor. Hep birlikte 31 Mart 2019 zaferi için mücadele edeceğiz” dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı İstemihan Talay, bir araya geldiği CHP Tarsus ilçe yöneticileri ve Kadın Kolları başkan ve yöneticileri ile üyelerinin de katıldığı sabah kahvaltısında, yaptıkları özverili çalışmalar nedeniyle tüm CHP’li kadınlara teşekkür etti, onlarla karşılıklı istişarelerde bulunarak Mersin’in geleceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Yıllarca Bakanlık ve Milletvekilliği yaparak başta Mersinliler olmak üzere tüm halkın, Ankara’daki ‘Dost Kapısı’ olduğuna dikkat çeken CHP A.Adayı İstemihan Talay, söz veren değil, güven veren bir anlayışın sahibi olduğunu, gerek Genel Müdürlük, gerek Kaymakamlık, gerek Milletvekilliği ve gerekse Bakanlık yaptığı dönemlerde yaptıkları hizmetlerle başta Mersin halkı olmak üzere tüm Türkiye’de istihdam yaratan ve güven veren bir siyasetçi olarak tanındığını vurguladı.

CHP’li Talay, “Biz çalışmalarımızla, icraatlarımızla, hizmetlerimizle tanındık ve anıldık. Şimdi ise tüm bu bilgi ve birikimlerimizi Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri olan Mersin’imizde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak taçlandırmak istiyorum. Siyasi hayatım boyunca hep halkımızla iç içe oldum, hep halkımızın yanında oldum. Onların derdini derdim bildim. 24 saat ulaşılabilen bir siyasetçi oldum. Allah nasip ederse halkımızın da destekleriyle Cumhuriyet Halk Partisi olarak Mersin’de en az yüzde 45 oy alarak seçimi kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak aziz hemşehrilerimize ve tüm halkımıza güveniyor ve inanıyoruz. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bir destan yazarak Büyükşehir Belediyesi’nin burcuna CHP’nin bayrağını dikeceğiz.” diye konuştu.

Talay, “Mersin, uzlaşının, barışın, hoşgörünün vazgeçilmez kentidir. Biz hepimiz Mersin gibi bir deryanın içindeyiz ve bunun kıymetini biliyoruz. Hangi etnik kimliğe sahip olursak olalım, bu güzel ve özel kentin barış ve hoşgörü, uzlaşı kenti olduğunu asla unutmayalım. Bu güzel kenti demokratik belediye yönetimiyle taçlandırıp, sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri, meslek odaları, sendikalar ile birlikte Mersin ortak paydasında bütünleşip, Mersin’i ortak akıl ile yönetmek ve hak ettiği dünya kenti konumuna kavuşturmak istiyoruz. Yönetimimizde Mersin’de yaşayan herkes eşit, adil ve en güzel hizmetleri alacaktır. Mersin’in dört bir yanına çağın gerektirdiği çağdaş hizmetleri sunacağız. Biz tüm hemşehrilerimize Mersin’de  yaşamanın ayrıcalıklı olduğunu hizmetlerimizle hissettireceğiz, göstereceğiz. Bir kez daha altını çiziyorum ki; Mersin’de herkes birlik ve beraberlik içinde barış ve kardeşlik içinde yaşayacaktır. Mersin barış ve özgürlük kentidir.  Bugüne kadar ki tüm tecrübelerimizi  Mersin’in kalkınmasına, gelişmesine, var olan potansiyelini enerjiye dönüştürmesi için harcayacağız. Mersin’i yatırım cenneti yapacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.