Hava Durumu

:

:

:

İşadamı Ahmet Okyay'dan Kaymakam Otcu’ya Anlamlı Ziyaret

08 Aralık 2019 Pazar 18:26

SONMANŞET.COM- Tarsus'un Hayırsever ve yatırımcı firmalarından olan Okyay Şirketler Grubu sahiplerinden İş Adamı Ahmet Okyay, bir süre önce Tarsus Kaymakamlığına atanan Kadir Sertel OTCU'yu makamında ziyaret etti.

İşadamı Ahmet Okyay'dan Kaymakam Otcu’ya Anlamlı Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus'un Hayırsever ve yatırımcı firmalarından olan Okyay Şirketler Grubu sahiplerinden İş Adamı  Ahmet Okyay, bir süre önce Tarsus Kaymakamlığına atanan Kadir Sertel OTCU’yu  makamında  ziyaret etti.

Türkiye’nin reçel, tahin, helva ve bal üretim firmalarından olan Okyay Gıda Sanayinin sahiplerinden Ahmet Okyay, Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu ziyaretlerinde, firmaları ve sektörleri hakkında bilgi vererek, bir süre sohbet etti.

Ahmet Okyay,  Kaymakam Kadir Sertel Otcu’nun Tarsus’a önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, başarı dileğinde bulundu ve , “Biz Okyay Gıda Sanayi olarak Türkiye'ye tahin ve helvayı sevdiren son derece başarılı, ciddi ve önemli bir markayız. Kurucumuz merhum Ali Okyay'ın 69 yıl önce kurduğu firmamız, yurt genelinde oldukça önemli bir marka haline gelmiş bulunmaktadır. 1950 yılından bu yana sürekli araştırma ve daima yenilik prensibiyle çalışan bir firma olarak tesislerimize yeni yatırımlar yaparak ürün yelpazemizi de genişletmiş bulunuyoruz. Okyay Gıda Sanayi olarak, yurdumuzun çeşitli yerlerinde fabrika satış mağazalarımızla da hizmet vermekteyiz'' dedi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise, iş adamı Ahmet Okyay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Okyay Gıda Sanayinin ürünlerinin tüm Türkiye’de bilinmesinin gurur verici olduğunu ifade etti.

Kaymakam Otcu, yaşadıkları kentlere yatırım yaparak, kent, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayan tüm yatırımcıları takdirle karşıladıklarını sözlerine ekledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.