Hava Durumu

:

:

:

İş İnsanı Orhan Koç Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

16 Aralık 2021 Perşembe 18:15

SONMANŞET.COM- TARSUS-ADANA Karayolu üzerinde kurulu bulunan ve 600'ün üzerinde çalışanı bulunan Seçil Kauçuk'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı tanınmış iş insanı Orhan Koç, önce kurduğu fabrikada tüm yönetici ve çalışanlarıyla vedalaştıktan sonra Adana Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.

İş İnsanı Orhan Koç Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS-ADANA Karayolu üzerinde kurulu bulunan ve 600’ün üzerinde çalışanı bulunan Seçil Kauçuk’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı tanınmış iş insanı Orhan Koç, önce kurduğu fabrikada tüm yönetici ve çalışanlarıyla vedalaştıktan sonra Adana Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.

 Kapanan TASİAD’ın eski yöneticilerinden ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığını yapmış olan ve kendi yaşamını anlatan “Şansı ben Yarattım” kitabının da yazarı olan iş adamı Orhan Koç’un ölümü iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Orhan Koç’un cenazesi önce cenaze aracının içinde 1983 yılında kurduğu Seçil Kauçuk fabrikasının bahçesine getirildi.

Buradaki törene Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Başkan yardımcısı Fuat Togo, As Karo Sahibi iş insanı İlker Ovacıllı, Orhan Koç’un Belediye Meclis üyesi ve iş insanı yeğeni Mali Müşavir Nükhet Koç, eşi Zeliha Koç, kızları Seçil Koç Doğan ve Sezer Koç, Seçil Kauçuk yöneticileri, akrabaları, dostları ve fabrikanın çalışanları katıldı.

Seçil Kauçuk’un Genel Müdürü ve merhum Orhan Koç’un kızı Seçil Koç Doğan, yaptığı konuşmada, “Mükemmel bir insanı, mükemmel bir babayı, mükemmel bir iş ve yol arkadaşımı kaybettim. Babam Orhan Koç’un aramızdan ayrılması bizi derinden üzdü. O, her yönüyle örnek ve mükemmel bir insandı, örnek alınacak çok iyi bir iş insanıydı. Bundan sonra O’nun gösterdiği öğretiler doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Seçil Koç Doğan’ın konuşmasının ardından kur’an okundu ve katılımcılar Koç Ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Orhan Koç’un cenazesi daha sonra Adana Kabasakal mezarlığına götürülerek, son yolculuğuna uğurlandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.