Hava Durumu

:

:

:

İnce’ye Mersin’de Yankı Sağlar’dan Tantuni Sürprizi

07 Ekim 2020 Çarşamba 23:43

SONMANŞET.COM- Sivas'tan başlattığı ''Bin Günde Memleket Hareketi'' programı kapsamında Mersin'e gelen Muharrem İnce, Özgür Çocuk Parkı önünden İstiklal caddesi ve Kuvayi Milliye caddelerinde esnafları ziyaret etti, sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra resmi çektirdi.

İnce’ye Mersin’de Yankı Sağlar’dan Tantuni Sürprizi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) son seçimlerdeki Cumhurbaşkanı adayı ve e. Milletvekili Muharrem İnce,“Memleket Hareketi” ziyaretleri kapsamında Mersin'e geldi.

Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında Mersin’e gelen Muharrem İnce, Özgür Çocuk Parkı önünden İstiklal caddesi ve Kuvayi Milliye caddelerinde esnafları ziyaret etti, sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra resmi çektirdi.

Hiç haber vermeden geldiği Mersin’in sokaklarında herkesten yoğun ilgi gören İnce, gazetecilere yaptığı açıklamasında, 81 şehri dolaşmayı amaçladıklarını belirterek, “Her gittiğimiz yerde, her gün bir başka il’e gidip tasa dinliyoruz, caddelerde dolaşıyoruz. Artık daha önceki tip politika bitti. Ankara'da oturup salıdan salıya birbiriyle tartışan politikacılık devri kapandı. İnsanları alanlara toplayıp miting yapma devri de kapandı. Artık gireceksiniz sokaklara, köylere, kasabalara, Türkiye'yi gezeceksiniz” dedi.

Halkın sorunlarına çözüm üretmeyi amaçladıklarını vurgulayan Muharrem İnce, şöyle konuştu:

“Biz rahatı seçenlerden değiliz. Bir kenara çekilip, Milletvekili emeklisi ücretini alıp pandemi etrafında, deniz kenarında neşe yapanlardan değiliz. Şırnak'a da, Hakkari'ye de gittik, Hatay’a, Mersin'e de geldik. Biz, halkın tasalarını dinlemekten, onlara çözüm teklifini üretmekten, halkla kucaklaşmaktan yanayız. Her ne kadar pandemi nedeniyle fiziken kucaklaşamasak, tokalaşamasak da gönüllerimizi buluşturmaya geldik. Türkiye'nin barışmaya, üretmeye gereksinimi var. Türkiye önce barışmalı, üretmeli, sonra da adaletli bölüşmelidir.”

İnce, “Bugün 30.’ncu ilimizdeyiz. Biz 81 vilayeti gezeceğiz. Bu iktidar bu muhalefetten, bu muhalefet bu iktidardan memnun. Biz seçimimizi milletin dertlerini dinlemekten, ona çözüm önerisi üretmekten, milletle kucaklaşmaktan yana yaptık. Biz Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz” diye konuştu.

-Yarkın Sağlar’dan Tantuni Sürprizi: Nede Olsa “Baba Dostu”

Gittiği illerde kimseye haber vermeyen CHP’nin İl teşkilatlarına da onları sıkıntıya sokmamak adına uğramadığını vurgulayan Muharrem İnce, Mersin’e geldiğinde önemli bir sürprizle karşılaştı.

Muharrem İnce esnaf ziyaretlerinde bulunurken karşılaştığı Devlet ve Kültür eski Bakanı, CHP’nin e. Mersin Milletvekili D. Fikri Sağlar ve tanınmış sanatçı Serap Sağlar’ın, Mersin’de yaşayan ve ticaretle uğraşan oğlu Erdal Yankı Sağlar ile bir süre sohbet etti.

Babası Fikri Sağlar’ın birlikte uzun yıllar Milletvekilliği yaptığı yakın dostu olan Muharrem İnce ile bir süre sohbet eden Erdal Yankı Sağlar, Muharrem İnce’ye Mersin’in ünlü yemeği olan Tantuni ikram edip, kısa bir süre de olsa konuk etti.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.