Hava Durumu

:

:

:

İDEAL BASKETBOL 10. Geleneksel Havuz Şenliklerini Gerçekleştirdi.

11 Temmuz 2021 Pazar 12:15

SONMANŞET.COM- TARSUS İdeal basketbol akademi kurucusu ve basketbol Antrenörü Ahmet Daşçı yaptığı açıklamada; “Biz yıllardır Tarsus'ta Her on evden mutlaka yedisine de basketbol ile girmişizdir ve hala girmekteyiz.

İDEAL BASKETBOL 10. Geleneksel Havuz Şenliklerini Gerçekleştirdi.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS İdeal basketbol akademi kurucusu ve basketbol Antrenörü Ahmet Daşçı yaptığı açıklamada;  “Biz yıllardır  Tarsus’ta Her on evden mutlaka yedisine de basketbol ile girmişizdir ve hala girmekteyiz.

Ama biz çocuklarımızın sadece basketbol yaşamına değil Tüm yaşamına dokunarak en iyi yerlere gelmesine basamak olmak için çalışıyoruz.  çocuklarımızın havuz Etkinliklerini Gezi piknik kitap okuma dış geziler hazırlık maçları gibi çocuğumuzun gelişimi için her şeyi var gücümüzle yapmaktayız.Tüm Tarsus’a da sizlerin huzurunda Bizlere Güvendikleri için hayatlarının en önemli parçalarını emanet ettikleri için ve yoğun ilgi için teşekkür ediyorum.Yeni etkinliklerde görüşmek üzere” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.