Hava Durumu

:

:

:

İbrahim Gül'ün Oğlu Mehmet Emre, Yasemin İle Evlendi

09 Eylül 2018 Pazar 10:16

SONMANSET.COM-Onur-İbrahim Gül çiftinin Jeoloji Mühendisi olan yakışıklı oğlu Mehmet Emre Gül, Cennet-Ramazan Türkseven çiftinin sınıf öğretmeni olan güzeller güzeli kızları Yasemin ile evlendi. Alkışlar eşliğinde kır düğününün yapıldığı alana giren genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra

İbrahim Gül'ün Oğlu Mehmet Emre, Yasemin İle Evlendi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- AK Parti Tarsus ilçe Başkanı İbrahim Gül, oğlu Mehmet Emre Gül, dünya evine girdi.

Onur-İbrahim Gül çiftinin Jeoloji Mühendisi olan yakışıklı oğlu Mehmet Emre Gül, Cennet-Ramazan Türkseven çiftinin sınıf öğretmeni olan güzeller güzeli kızları Yasemin ile evlendi.

Alkışlar eşliğinde kır düğününün yapıldığı alana giren genç çift ilk danslarını yaptıktan sonra nikâha geçildi.

Yasemin ve Mehmet Emre Gül çiftinin nikâhını Belediye Başkanı Şevket Can kıyarken, nikâh şahitliklerini AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek yaptı.

Nikah cüzdanını gelin Yasemin genç çifte her iki cihanda mutluluklar dileğinde bulundu.

Genç çifte nasihatlarda da bulunan Milletvekili Taşkın, nikah cüzdanını gelin Yasemin Gül’e teslim etti ve evliliğin önemli bir birlikteliğin başlangıcı olduğunu vurgulayarak, “Sizlere ömür boyu mutluluklar dilerken, her zaman, her şartta birbirinize destek olacağınıza inanıyoruz. Tabi Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın beş çocuk tavsiyesini de sizlere hatırlatıyorum” dedi ve Gül-Türkseven aileleri ile genç çifti kutladı.

Aynı duygularla nikahı kıyan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve eşi ile Milletvekili Baki Şimşek de damat Mehmet Emre’ye tavsiyede bulunup, “İtaat et, mutlu ol” dileğiyle genç çifti ve ailelerini kutlayarak, mutluluklar diledi.

Nikâh cüzdanını alan gelin hemen damadın ayağına bastı.

Düğün törenine AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve ilçe başkanları, MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, Belediye Meclis üyeleri, çok sayıda muhtar ve daire müdürleri, her iki ailenin yakınları ve arkadaşları katıldı.

Genç çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken, düğünde Gül ve Türkseven aileleri ile gelin ve damat tebrikleri kabul etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.