Hava Durumu

:

:

:

İbrahim Gül:Cumhurbaşkanımızı Büyük Coşkuyla Karşılayacağız

04 Mart 2018 Pazar 01:31

SONMANŞET.COM- AK PARTİ Tarsus İlçe Teşkilatı, 10 Mart'ta partisinin Mersin il kongresi için bölgeye gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle ilgili olarak geniş kapsamlı hazırlık yaparken, İlçe Başkanı İbrahim Gül ise sözünü budaktan esirgemiyor.

İbrahim Gül:Cumhurbaşkanımızı Büyük Coşkuyla Karşılayacağız

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- AK PARTİ Tarsus İlçe Teşkilatı, 10 Mart’ta partisinin Mersin il kongresi için bölgeye gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişiyle ilgili olarak geniş kapsamlı hazırlık yaparken, İlçe Başkanı İbrahim Gül ise sözünü budaktan esirgemiyor.

AK Parti ilçe Başkanı İbrahim Gül, Tarsus Ashabı Kehf Turizm Lisesi yemekhanesinde düzenlenen yemekte, partisinin mahalle komite başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, “10 Mart’taki programa Tarsus olarak çok yoğun bir şekilde katılacağız. Herkes bu konuda mahallesinden katılacak kişilerin listesini hazırlasın. Ulaşım parti tarafından karşılanacaktır” mesajını verdi.

 MHP ile ittifak çalışmaları sürmesine rağmen İbrahim Gül, burada yaptığı konuşmada MHP’li belediyelere ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e eleştiri de bulundu.

Partili yöneticilerin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, burada gündemi de değerlendirdi.

“Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘dünya beşten büyüktür’ diyor. Bunu iyi anlamamız ve destek olmamız gerekiyor. Recep Tayyip Erdoğan, dünyayı kendi hegemonyalarında tutmak isteyen beş ülkenin oyununu bozan tek liderdir” ifadelerini kullanan İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütlerine yönelik olarak Afrin’de kararlı bir harekat yürütürken, bir anda Birleşmiş Miletler Suriye’de ateşkes ilan etti! Neden? Çünkü Türkiye’nin orada terör örgütlerini imha etmesinden dolayı rahatsızlık duyuyorlar” diye konuştu.

Hükümet olarak, ülke genelinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan İbrahim Gül, “Ulaşımdan-eğitime, sağlıktan-köy yollarının yapımına kadar sayısız hizmeti hayata geçirdik. Tabi bunlar nasıl hayata geçti? Sizlerin destekleriyle hayata geçti.

Ülke genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da sayısız eseri inşa ettik. SGK binası, Vergi Dairesi binası, Ağız Diş Sağlığı Hastanesi bunlardan sadece bir kaçı. Tabi birileri bunu görmek istemiyor ve yok saymaya çalışıyor. Sizler mahallelerinizde bu hizmetleri sürekli olarak anlatacaksınız” dedi.

HEM TEŞEKKÜR ETTİ, HEMDE SÖZÜNÜ BUDAKTAN ESİRGEMEDİ

 Konuşmasında ittifak yürüttükleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini ileten İbrahim Gül, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti olarak MHP ile ittifak halinde olacağız. Şu an yerel seçimler için böyle bir ittifak gözükmüyor. İki yıl önceden ittifakın önünü açan sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

 Konuşmasında MHP’li Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini eleştiren İbrahim Gül, “Kaldırımlar sökülüp yeniden yapılıyor. Kent Eshab-ı Kehf bölgesine doğru genişlerken inatla Belediye’yi, Adliye’yi ve şimdide Kaymakamlığı ters istikamete yönlendirdiler. Tarsus’ta en büyük sorun işsizlik; ilçe binamıza hergün onlarca insan gelip iş istiyor. Her zaman söylüyorum, Tarsus’un girişinde helva fabrikası, çıkışında ise çerez fabrikası var! Başka bir şey yok ki. İşte bunu değiştirmek adına biz ciddi bir adım atıyoruz. Eski Ankara’ya yolu üzerinde 5300 dönümlük alana Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak için ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Onun hemen yakın alanında yer alan 500 dönümlük alana da makine tarım ihtisas bölgesi yapıyoruz. Bu ne demek? Yatırımcı gelecek fabrikasını kuracak ve işsizliğe çare olacak. Konya’da gidiyorsun; sadece 17 tane toptancı sitesi var. 7 tane organize sanayi bölgesi var. Gaziantep’te 17 tane organize sanayi bölgesi var. Tarsus’ta kaç tane var… Yok.

Birileri diyor ki “efendim sanayi sitesi yaptık”… Orası tamirci sitesidir. Burada sanayi üretimi yok. Bir usta ve yanında çırağı var. Bizim düşündüğümüz bu projelerde en az yüzer insan çalışacak. 100 işçi, 300 işçi, 500 işçi bu fabrikalarda çalışacak. Peki bugüne kadar bu kentin önünü neden kapattınız?” diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e eleştiri de bulunan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Geçtiğimiz günlerde Baki Şimşek, TBMM’de yaptığı konuşmada Ulaştırma Bakanına seslendiğini ifade ederek, ‘Araç muayene istasyonu Tarsus’a gelsin’… Zamanında bunu Tarsus’a yaptırmayan, şu an ki Büyükşehir Belediye Başkanına bunu söylesene. Niye Huzurkent’e araç muayene istasyonu gitti diye sorsana. 350 bin kişiyi Huzurkent’e göndermeye neden mecbur ettiniz. Bunları sizlere söylüyoruz. Çünkü biz Tarsus’un önünü açmaya geliyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.