Hava Durumu

:

:

:

İbrahim Gül: AK Belediyecilik Tarsus’a Gelecek

25 Ocak 2018 Perşembe 14:53

SONMANŞET GAZETESİ- AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, 2019 yerel ve genel seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Tarsus'umuzu AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

İbrahim Gül:  AK Belediyecilik Tarsus’a Gelecek

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET GAZETESİ- AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, 2019 yerel ve genel seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Tarsus’umuzu AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

İbrahim Gül konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

“Ak Parti olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, hedef 2019 Ak Belediyeciliği Tarsus a inşallah kazandıracağız.

Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizle, Belediye Meclis üyelerimizle, Gençlik ve Kadın kollarımızla, Mahalle başkanlarımızla ve tüm kadrolarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz.

Kamuoyunda bizim çalışmalarımızı gölgelemek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Biz Ak Parti olarak büyük bir aileyiz, bir ve beraberiz, hedef 2019 belediye diyoruz.

Kamuoyunda Ak Parti li belediye meclis üyeleri uyumlu çalışmıyorlar diye birileri birlikteliğimize zarar verecek beyanatta bulunuyorlar. Bunların gerçeklerle hiçbir alakası olmadığını biz biliyoruz.

Belediye meclis üyelerimize gelince de uyum içerisinde Tarsus a hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Tarsus belediye meclisinde zaten Milliyetçi Hareket Partisinin 19 meclis üyesi bulunduğundan istediği kararı tek başına meclisten geçirebiliyor. Kimsenin de desteğine ihtiyacı yok.

Ak Parti Belediye Meclis üyelerimizde milletimizin menfaatine olan Tarsus a hizmet edilecek olan doğru kararları istişare ederek uyum içerisinde, kararlar alarak çalışmalarını yapıyorlar.

Asıl belediye meclis üyeleri içerisinde gurup olarak istikrarlı ve uyumlu olmayan CHP li Belediye Meclis üyeleri içerisinde uyumlu ve ortak hareket etmedikleri görülüyor.

CHP li Belediye Meclis üyelerinin yarısı alınan karara evet diyorsa yarısı da hayır oyu kullanabiliyor. Tabi bizi fazla ilgilendirmez ne karar verdikleri. Bizi bizim belediye meclis üyeleri ilgilendirir.

Bu nedenle biz Ak Parti olarak bir ve beraberiz söz konusu Tarsus ve hizmet olduğunda bir ve beraber olmaya devam edeceğiz, yanlış bir karar alınacak olduğu zamanda açık bir yüreklilikle hayır demesini de biliriz.”

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.