Hava Durumu

:

:

:

İbrahim Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı.

28 Ekim 2017 Cumartesi 20:28

SON MANŞET GAZETESİ- AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, 29 Ekim Cumnhuriyet Bayramının 94. Yıldönümünü kutladı.

İbrahim Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı.

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ- AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, 29 Ekim Cumnhuriyet Bayramının 94. Yıldönümünü kutladı.

Başkan Gül yayınladığı mesajda,  “Bugün, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün önderliğinde, aziz milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutlamaktayız.Bu anlamlı günde en büyük servetimiz olan Cumhuriyetimizi, bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi ve Cumhuriyetin ilanından bu zamana dek vatanı için canlarını feda eden bütün vatan evlatlarımızı rahmet ve minnet duyguları ile anıyoruz.” diyerek şu görüşlere yer verdi:

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ülküsü ile kurulan Cumhuriyetimiz sayesinde kendi iradesini ortaya koyan aziz milletimiz, karanlık ve buhranlı yıllardan modern Türkiye Cumhuriyetine geçiş yaparak; aradan geçen 94 yılda, demokrasi, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma olmak üzere birçok alanda önemli mesafeler kat etmiş, ekonomi alanında yaptığı dev atılımlar ile de dünyanın sayılı devletleri içindeki haklı yerini almıştır.

Köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızı olan Cumhuriyetimiz, önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği, evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olarak verdiği kararlı mücadeleyi sürdürülecektir.

Cumhuriyetimizin göz nuru sevgili genç nesillerimiz sayesinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023’ te dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alacağız. Vizyonumuz budur, hedefimiz budur. Yapmamız gereken; bugün bizi biz yapan değerlere sahip çıkarak, geçmişte olduğu gibi bir arada, tek yürek hareket edip, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye Cumhuriyeti için azim ve kararlılıkla yılmadan, bıkmadan çok ama çok çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve saygıdeğer Karslı hemşerilerimin en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.