Hava Durumu

:

:

:

Hasan Aküzüm’ün Dost ve Misafirleri Eksik Olmuyor

03 Ekim 2020 Cumartesi 18:04

SONMANŞET.COM- Tarsus Galericiler Sitesinde Barış Oto Galerinin de sahibi olan ve aynı zamanda uzun yıllardan bu yana AK Parti'nin Yönetim Kurulu'nda yer alan Hasan Aküzüm, parti teşkilatı binasında yada kendi işyerinde yanına gelen ve sorunları bulunanların sorunlarının çözümü noktasında var gücüyle talepleri yerine getirmenin manevi gururunu yaşıyor.

Hasan Aküzüm’ün Dost ve Misafirleri Eksik Olmuyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un tanınmış saygın genç iş insanlarından Hasan Aküzüm’ün iş yerinde misafirleri gün boyu eksik olmuyor.

Tarsus Galericiler Sitesinde Barış Oto Galerinin de sahibi olan ve aynı zamanda uzun yıllardan bu yana AK Parti’nin Yönetim Kurulu’nda yer alan Hasan Aküzüm, parti teşkilatı binasında yada kendi işyerinde yanına gelen ve sorunları bulunanların sorunlarının çözümü noktasında var gücüyle talepleri yerine getirmenin manevi gururunu yaşıyor.

Gün boyu işyerine gelen dostları ve konuklarıyla yakından ilgilenerek sohbet eden ve Tarsuslular’ın “Dost Kapısı” diye çekinmeden geldikleri Hasan Aküzüm, “Sağolsunlar sevenlerimiz gerçekten çok. Allah dostlarımızın ve arkadaşlarımızın eksikliğini vermesin. Bunun yanı sıra Yönetim Kurulu üyesi olarak var gücümüzle hizmet verdiğim AK Parti Tarsus ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyesi olarak vatandaşlarımızın ilettikleri sorunları mümkün olduğu ölçüde yerine getirmekteyiz. Bizim gönül kapımız herkese açık” diye konuştu.

Tarsus Ziraat Odası’nın efsane başkanı Ali Ergezer’in yanı sıra Bağcılar eski Belediye Başkanı ve Akdeniz Adnan Menderes Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bolat, genç iş adamı Mustafa Keskin ile Gazetemiz sahibi Selahattin Özbozkurt’un ziyaret edip, sohbette bulunduğu Hasan Aküzüm, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.