Hava Durumu

:

:

:

Hamit Tuna, Şampiyon Olan Özel Kayakçıları Ağırladı

25 Ocak 2018 Perşembe 15:32

SONMANŞET GAZETESİ- Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi'nin özel öğrencileri, Türkiye Kayak Şampiyonu oldu.

Hamit Tuna, Şampiyon Olan Özel Kayakçıları Ağırladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET GAZETESİ- Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi’nin özel öğrencileri, Türkiye Kayak Şampiyonu oldu.

Özel Sporcular Federasyonu tarafından Erzurum’da; 28 ilden 80 özel sporcunun katılımıyla Palandöken ile Kandilli kayak merkezlerinde gerçekleştirilen Türkiye Kayak Şampiyonasında genç bayanlar ve genç erkeklerde Türkiye Şampiyonu olan Yonca Yüksekdağ ile Enes Karaca ve yıldızlar kategorisinde derece alan özel sporcular, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı  ziyaret etti.

Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu’nun himayesindeki özel sporcular, yaptıkları ziyarette Başkan Hamit Tuna ile mutluluklarını ve madalyalarını paylaşarak, kendilerine sunduğu her türlü destek ve imkandan dolayı teşekkür ettiler.

Şampiyonayla ilgili Başkan Tuna’ya bilgi veren Türkiye Beyazay Derneği Mersin Şube Başkanı Gökhan Arsu, öğrencilerin kısa zamanda yaptıkları antrenmanla bu başarıyı elde ettiğini belirterek; “Özel çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü desteği sunan Sayın Başkanımız Hamit Tuna ile bu sevincimizi paylaşmak amacıyla kendisini ziyaret ederek, teşekkürlerimizi sunmak istedik. Bugüne kadar hiç kayak görmemiş çocuklarımız kısa vadede yaptıkları anteremanla bu başarıyı elde ettiler. Bu başarıyla milli takım kampına katılacaklar ve inşallah milli takıma seçilirlerse Polonya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında kentimizi temsil etmeye hak kazanacaklar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise çalışma zeminleri çok olmamasına karşın kısa vadede yaptıkları antremanla özel sporcuların katıldığı Türkiye Kayak şampiyonasında büyük başarı elde eden özel öğrencilerini kutlayarak, Türk bayrağını Avrupa Şampiyonasında da dalgalandıracaklarına inandıklarını söyledi.

Başkan Tuna; “Toroslar Belediyesi Engelliler Akademimizde birlikte olduğumuz özel sporcularımızın, Erzurum’da yapılan kayak şampiyonasında, genç bayan ve erkeklerde Türkiye şampiyonu ve yıldızlarda derece almaları bizleri oldukça gururlandırmıştır. İklim şartlarını düşündüğümüzde kar bölgesi olmayan kentimizden kısa vadede yaptıkları çalışmayla bu başarıyı elde etmeleri de çok özeldir. Özel gençlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak desteklerimizi sunmaya devam edeceğimiz özel gençlerimizin, katılacakları milli takım seçmelerinin ardından inşallah Avrupa Şampiyonasına kadar yükselmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.