Hava Durumu

:

:

:

Haluk Bozdoğan Zafer Bayramını Kutladı

29 Ağustos 2020 Cumartesi 21:33

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. yıldönümünü kutladı.

Haluk Bozdoğan Zafer Bayramını Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünü kutladı.

Başkan Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi :''

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumatanlığında zaferle sonuçlanan 30 Ağustos'u kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihin kaydettiği ender zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, birlik ve beraberliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihi bir ispatı olmuştur. 30 Ağustos Zaferi, vatan, bağımsızlık ve özgürlük arsuzu ile yazılan destanın adıdır.

Bu zaferi kazanan şanlı kurtarıcılarımızın mirasçıları olarak bağımsız, özgür ve çağdaş bir ülke olabilmek, yolunda verilen büyük taarruz zaferimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Bu bağlamda, bizler geçmişimizden aldığımız bu güç ve ilhamla, Türkiye Cumhuriyeti’ni, Atatürk ilkelerinin aydınlattığı medeniyet dünyası yolunda kararlılıkla yüceltmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Öte yandan, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Büyük Zafer'in yıldönümünde tüm yurttaşları, evlerine ve işyerlerine bayrak asmaya davet etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.