Hava Durumu

:

:

:

Haluk Bozdoğan Millet Bahçesi Benzerini Gar’da Hayata Geçirdi

10 Eylül 2019 Salı 20:37

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sabahın erken saatlerinde tren garında vatandaşlara çay ve kahve ikramında bulundurarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet Bahçesi projesinin bir nevi benzerini tren gar'ında hayata geçirdi .

Haluk Bozdoğan Millet Bahçesi Benzerini Gar’da Hayata Geçirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, sabahın erken saatlerinde tren garında vatandaşlara çay ve kahve ikramında bulundurarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Bahçesi projesinin bir nevi benzerini tren gar’ında hayata geçirdi .

Tarsus Belediyesi hayata geçirdiği çay ve kahve ikramı hizmeti ile vatandaşın yüzünü güldürmeye, içini ısıtmaya devam ediyor. Son 5 ayda yaptığı hizmetlerle halkın takdirini kazanan Tarsus Belediyesi, bundan böyle tren garında sabahın erken saatlerinde uyanıp, okuluna veya işine yetişmek isteyen yüzlerce öğrenci ile vatandaşa çay ve kahve ikramında bulunacak.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Yaşamın her alanında vatandaşlılarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile rutin hizmetler dışında çeşitli alanlarda halkımızı memnun edecek, uygulama ve çalışmaları bir bir hayata geçiriyoruz. Yaptığımız planlama ve uygulamalara ek olarak halkımızdan gelen istek ve talepleri de dikkate alıyoruz. Bu uygulama ile sabah erken saatte işine veya okuluna gidecek olan vatandaşlarımız ile öğrencilerimize çay ve kahve ikramında bulunarak, güne zinde başlamalarını amaçlıyoruz. Belediye Başkanlığına seçildiğimiz günden beri hep şunu söyledik; Halkın parasını halk için harcayacağız.” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her Pazartesi günü saat 06.00 ile 08.30 saatleri arasında Tren Garı’nda vatandaşlara çay ve kahve ikramında bulunacak.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.