Hava Durumu

:

:

:

Haluk Bozdoğan İlk Nikahlarını Kıydı

12 Temmuz 2019 Cuma 15:47

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilk nikâhını kıyarak, Hasan Sarıkaya ile Kübra Söker ve Özhan Kıpçak ile Zeynep Gencer çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Haluk Bozdoğan İlk Nikahlarını Kıydı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilk nikâhını kıyarak,  Hasan Sarıkaya ile Kübra Söker ve Özhan Kıpçak ile Zeynep Gencer çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

31 Mart yerel yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, ilk nikâhını kıydı. Başkan Bozdoğan, hayatlarını birleştiren genç çiftlere aile birliğinin önemine değinerek, “Genç çiftimizin olduğu kadar ben de aynı heyecan ve mutluluk içerisindeyim. Çünkü benim de belediye başkanı olarak kıydığım ilk nikâh. Turgut Uyar’ın bir şiirinde acemilik efendimizdir der. Eğer bir acemiliğim olursa affola” ifadelerini kullandı.

Ardından Hasan Sarıkaya ile Kübra Söker ve Özhan Kıpçak ile Zeynep Gencer çiftlerinin nikâh akdini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, nikâh cüzdanını gelinlere verdi. Her iki törenin sonunda genç çiftlere birer altın takarak, fotoğraf çektirdi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.