Hava Durumu

:

:

:

Haluk Bozdoğan, 19 Mayıs Bayramı Mesajı Yayınladı

19 Mayıs 2020 Salı 20:25

SONMANŞET.COM- Cumhuriyet Meydanı'nda sosyal mesafeye dikkat edilerek düzenlenen çelenk sunma törenine Tarsus belediye başkanı Haluk Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Tarsuslu ile Belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katılım sağladı.

Haluk Bozdoğan, 19 Mayıs Bayramı Mesajı Yayınladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni ile kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda sosyal mesafeye dikkat edilerek düzenlenen çelenk sunma törenine Tarsus belediye başkanı Haluk Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Tarsuslu ile Belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katılım sağladı.  Çelenk sunma ile başlayan tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Kutlama program kapsamında Tarsus Belediyesi Bando Takımı, kentin tarihi ve turistik mekânlarında mini konser gösterisi düzenledi. Kutlama etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’ta da saat 19:19’u gösterdiğinde o saatte evlerinde olan vatandaşların balkonlarına çıkmaları suretiyle İstiklal Marşımız hep bir ağızdan gür bir sesle coşku içinde söylenecek.

Törenin ardından açıklamada bulunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Yüce Önder Başkomutanımız Mustafa Kemal, 101 yıl önce bugün Samsun’a çıktı ve ülkemizin düşmanın elinde tutsak durumda olduğu vaziyette makûs talihin değişmesi için ilk adımı attı. Kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını oluşturan bu adım, ülkenin düşman işgalinden kurtulmasında önemli rol oynadı. İşte o önemli ve bir milletin yeniden uyanışına vesile olan tarihin yıldönümünde Yüce Önderimiz, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnet ile anarken tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını en içten duygularla kutluyorum” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.