Hava Durumu

:

:

:

Hakan Can: Yeni Sezona İddialı Gireceğiz

16 Eylül 2020 Çarşamba 10:25

SONMANŞET.COM- Tarsus İdmanyurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can yaptığı açıklamada, Tarsus İdmanyurdu yönetiminin Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın katılımıyla Kulüp Başkanı Servet Serhat Dövenci başkanlığında toplandığını ifade etti.

Hakan Can: Yeni Sezona İddialı Gireceğiz

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdmanyurdu’nun yeni sezona iddialı gireceği bildirildi.

Tarsus İdmanyurdu 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tarsus İdmanyurdu yönetiminin Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın katılımıyla Kulüp Başkanı Servet Serhat Dövenci başkanlığında toplandığını ifade etti.

Basın Sözcüsü Can, “Tarsus İdman Yurdu’muzun yönetim toplantısında tüm yönetim kurulumuzla beraber olup Tarsus İdman Yurdu’muzu 2020-2021 sezonunda en güzel başarılara imza atmak için gereken kararları aldık. Teknik direktörümüz Ergün Penbe’nin istekleri doğrultusunda yeni transferler ve eski futbolcularımızla çok güzel bir birliktelik sağlayıp, teknik kadromuzla, futbolcularımızla, basınımızla, olmazsa olmazımız Tarsus Halkımız, cefakar taraftarlarımızla el ele vererek en güzel başarılara imza atacağımıza eminiz. Biz futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.