Hava Durumu

:

:

:

Gülümser Yanak Estetik ve Güzellik Merkezi Yarın Tarsus'ta Açılıyor

27 Aralık 2022 Salı 20:13

SONMANŞET.COM- TARSUS'un genç girişimci iş kadınlarından Gülümser Yanak'ın sahibi olduğu ''Gülümser Yanak Estetik ve Güzellik Merkezi'' yarın düzenlenen açılış töreniyle kadınların ve erkeklerin hizmetine açılıyor.

Gülümser Yanak Estetik ve Güzellik Merkezi Yarın Tarsus'ta Açılıyor
SELAHATTİN  ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM-  TARSUS'un genç girişimci iş kadınlarından Gülümser Yanak'ın sahibi olduğu "Gülümser Yanak Estetik ve Güzellik Merkezi" yarın düzenlenen açılış töreniyle kadınların ve erkeklerin hizmetine açılıyor.
 
İşletmeciliğini genç kadın girişimcilerden Gülümser Yanak’ın yaptığı ve kendi adını taşıyan “Gülümser Yanak Estetik ve Güzellik Merkezi” 28 Aralık Çarşamba günü (yarın) açılıyor.
 
Merkez İş Bankasının yan tarafında Şehitkerim Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi Turan Yağcı işhanı kat 2 no.2 TARSUS adresinde yer alan Gülümser Yanak Estetik ve Güzellik merkezinin açılış töreni saat 15.00’de gerçekleştirilecek. 
 
Gülümser Yanak, açılışlarına herkesi davet ederek, “Estetik ve güzellik merkezimizde tüm vücut buz lazerden medical cilt bakımına, bölgesel incelmeden ipek kirpiğe, 
medical el-ayak bakımından altın oran kas tasarımına kadar pek çok işlem itina ile yapılabilmektedir. Herkesi modern merkezimize bekliyoruz” dedi. 
 
GÜLÜMSER YANAK ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİNİN İRTİBAT TELEFONU ŞÖYLE: 0544 449 46 07

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.