Hava Durumu

:

:

:

Gültak: Akdeniz’de Büyük Değişimlere İmza Atıyoruz

05 Mayıs 2021 Çarşamba 09:11

SONMANŞET.COM- Akdeniz Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen “Kazanlı Çok Amaçlı Spor Tesisini” ziyaret eden Başkan Gültak; “Akdeniz ilçemizde yaşayan tüm insanlarımıza dokunuyor, bütün mahallelerimize hizmet veriyoruz. Sadece 5 yıl içinde Akdeniz, hiç kimsenin inanmadığı bir şekilde değişmiş olacak

Gültak: Akdeniz’de Büyük Değişimlere İmza Atıyoruz

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Akdeniz Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen “Kazanlı Çok Amaçlı Spor Tesisini” ziyaret eden Başkan Gültak; “Akdeniz ilçemizde yaşayan tüm insanlarımıza dokunuyor, bütün mahallelerimize hizmet veriyoruz. Sadece 5 yıl içinde Akdeniz, hiç kimsenin inanmadığı bir şekilde değişmiş olacak” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; tüm donatılarıyla yenilenen, sentetik çim ile kaplanarak FİFA ölçülerine sahip hale getirilerek vatandaşlara kazandırılan Kazanlı çok amaçlı modern spor tesisini,  AK Parti Akdeniz İlçe Yöneticisi Ferhat Koca, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Kazanlı Muhtarı Süleyman Serin ile birlikte ziyaret etti.

Futbol, voleybol, basketbol ve badminton oynanabilecek

Yenileme çalışması hakkında bilgi veren Başkan Gültak, standart FIFA ölçülerine göre yenilenen sentetik yüzeyli çim futbol sahasına 400 kişilik tribün yapıldığını, çok amaçlı hale getirilen tesiste voleybol, basketbol ve badminton da oynanabileceğini belirtti. Başkan Gültak; çevresine tel örgüler çekilen tesisin ayrıca soyunma odalarının yenilendiğini, 2 yedek kulübesi, 2 basın kulübesi, 2 engelli kulübesi ve soyunma odaları kazandırdıklarını da kaydetti.

“Kazanlı’ya yakışır, tüm standartlara uygun büyük bir kompleks”

Açıklamasını; “Kazanlı'nın da artık tüm spor normlarına uygun büyük bir sentetik sahası var” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “Futbol müsabakalarının yapılabileceği, hakem odalarının, soyunma odalarının olduğu, bir basketbol ve voleybol sahası ile ısınma alanlarının bulunduğu, Kazanlı'ya yakışır büyük bir kompleks oldu. Yaklaşık 400 kişilik bir tribünü var. Futbol müsabakalarında, seyirciler eskisi gibi ayakta değil oturarak rahatlıkla maçları seyredebilecekler” şeklinde konuştu.

“Akdeniz’de, hiç kimsenin inanamayacağı değişimler olacak”

“Daha önce çamur deryasının olduğu bir futbol sahasıyken bugün çok modern bir tesis haline geldi” diyen Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Burası da en kısa sürede tamamlanacak. Kazanlı'daki tüm gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bütün bunlar Akdeniz için. Biz en başta 'Sevdamız Akdeniz' dedik. Bütün mahallelerimize dokunuyoruz. 5 yıl içinde Akdeniz, hiç kimsenin inanmadığı bir şekilde değişmiş olacak. Bütün Akdenizli vatandaşlarımız buna layık. Kazanlı'daki tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.