Hava Durumu

:

:

:

Gönül Sarpkaya Dualarla Anıldı

04 Ağustos 2021 Çarşamba 10:51

SONMANŞET.COM- TARSUS'un 1989-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığını yapan, CHP'lilerin parti büyüğü, sosyal demokrat kesimin Duayen ismi Bedrettin Sarpkaya'nın vefat eden kıymetli eşi Gönül Sarpkaya, ebediyete intikalinin 7.'nci gününde dualarla anıldı.

Gönül Sarpkaya Dualarla Anıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’un 1989-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığını yapan, CHP’lilerin parti büyüğü, sosyal demokrat kesimin Duayen ismi Bedrettin Sarpkaya’nın vefat eden kıymetli eşi Gönül Sarpkaya, ebediyete intikalinin 7.’nci gününde dualarla anıldı.

Bedrettin Sarpkaya’nın değerli eşi, İbrahim Cenk, Duygu ve Çağlar Sarpkaya’nın anneleri olan ve iyilik timsali olarak bilinen Gönül Sarpkaya’nın ebediyete intikalinin 7’nci gününde başta ailesi olmak üzere, yakınları,dostları ve arkadaşları tarafından anıldı.

Sarpkaya Ailesi, 7’nci anma günü nedeniyle acılarını bir kez daha paylaşanlara teşekkür etti.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akdeniz çivi fabrikası sahibi Serhat Servet Dövenci, Belediye Başkan yardımcısı Ali Dinsever, Ateşler Kuruyemiş sahibi Tahbin Ateş ve kalabalık bir topluluğun katıldığı anma etkinliğine katılanlar Sarpkaya ailesinin üzüntüsünü bir kez daha paylaştı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.