Hava Durumu

:

:

:

Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Gösterisi Nefes Kesti

17 Haziran 2019 Pazartesi 17:45

SONMANŞET.COM- Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında minik öğrencilerin gerçekleştirdiği sahne gösterileri büyük beğeni topladı.

Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Gösterisi Nefes Kesti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin yıl sonu etkinlikleri kapsamında minik öğrencilerin gerçekleştirdiği sahne gösterileri büyük beğeni topladı.

Şehitishak İlk ve Orta okulu Esra Şemsi salonunda düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla  başladı.

Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucusu Ali Altunkeser, etkinliğin açılışında yaptı konuşmada, “Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte el ele vererek faaliyet gösteriyoruz.Çocuklar doğdukları andan itibaren öğrenmeye, dünya tecrübesine başlamaktadır. Biz Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak, çocuklarımızın tecrübelerine ne kadar katkı verebilirsek, bilimsel doğruları ne denli anlatabilirsek, toplumumuzda elbetteki çok daha iyi gelişmiş olacaktır. Biz umut dolu yarınlara, sevgiyle, şefkatle yaklaşıyoruz. Çocuklarımızın öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları gösterilerin büyük bir ilgiyle izleneceğini umuyor, onlara iyi bir gelecek sunulması, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için özverili bir şekilde hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören farklı yaş gruplarından sahne alan minik öğrencilerin gerçekleştirdikleri birbirinden güzel halk oyunları ve dans gösterileri davetlilerden ve izleyicilerden tam not alırken, öğrencilerin gösterileri bol bol alkışlandı.

Anne ve babalarının önünde tüm hünerlerini sergileyen minik öğrenciler, oldukça heyecanlanırken, anne ve babaları ise çocuklarının gösterilerini büyük bir ilgi ve heyecanla izleyip, gururlandılar.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.