Hava Durumu

:

:

:

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış Hızlı Çıktı

07 Eylül 2020 Pazartesi 10:50

SONMANŞET.COM- Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi'nin Mersin İl Başkanlığına atanan tanınmış iş insanı Hamit Karış gösterdiği olağanüstü performans ile kısa sürede Mersin'in ilçelerini teşkilatlandırdı.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış Hızlı Çıktı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Mersin İl Başkanlığına atanan tanınmış iş insanı Hamit Karış gösterdiği olağanüstü performans ile kısa sürede Mersin’in ilçelerini teşkilatlandırdı.

Mersin’in tüm ilçelerini karış karış dolaşarak parti proğramını anlatan ve örgütlenme çalışmalarını yapan Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe teşkilatlarının ilk kongrelerini yapmak için start verdi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış www.sonmanset.com ve Manşet Yayın Grubuna yaptığı açıklamada, “Aylardır tüm dünyanın yaşadığı Covid 19 sürecinde bile durmaksızın çalıştık. Mersin'in ve Mersinliler’in sorunlarını ve çözüm yollarını gayet iyi biliyoruz. Biz Mersin'de herkesi kucaklıyoruz. Hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. Biz siyaset yaparken bütün Mersin'i kucaklayacak, Mersin'i zenginleştirmek, demokrasisine katkıda bulunmak, hukukuna, zenginliğine katkıda bulunmak, Türkiye'yi liyakat ve ehliyetle buluşturmak, mülakatın olmadığı  herkesin zekasıyla ve yeteneğiyle bir yerlere gelebildiği bir Türkiye'yi inşa etmek için yola çıktık” dedi.

Başkan Hamit Karış, kısa süredeki etkin çalışmalarında Mersin halkından gördükleri büyük teveccühe teşekkür ederek, “Gördüğümüz ilgi ve alaka gerçekten takdire şayandır. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Cumhuriyet tarihinde bizim demokrasi kültürümüze uygun olmadığını bu iki yıl içinde gördük. İki yıl içinde Türkiye uçacak diyorlardı ve biz parlamentoda evet oyu verdik. Ama denenmesi ve görülmesi lazımdı. Geçmişteki parlamenter sistemin de sorunları vardı.  Biz göreve geldiğimizde bu sorunları çözeceğiz. Siyasi Partiler Yasası değişmeli. TBMM iç tüzüğünü değiştireceğiz. Türkiye'ye yeni bir sistem, yeni bir gökyüzü inşa edeceğiz. O gökyüzü altında hep beraber özgürce yaşayacağız. O devleti hukukla, demokrasi ile cumhuriyet ile liyakat ve ehliyetle ayakta tutacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.