Hava Durumu

:

:

:

Gazeteciler Soracak, İstemihan Talay Yanıtlayacak

14 Kasım 2018 Çarşamba 14:49

SONMANŞET.COM- Eski Kültür Bakanı ve eski Bölge Milletvekillerinden, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a. adayı M. İstemihan Talay, Tarsus Star Radyo TV'de canlı olarak yayınlanan “Siyasetin Nabzı” Programının konuğu olacak.

Gazeteciler Soracak, İstemihan Talay Yanıtlayacak

SONMANŞET.COM- Kültür eski Bakanı ve eski Bölge Milletvekillerinden, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a. adayı M. İstemihan Talay, Tarsus Star Radyo TV’de canlı olarak yayınlanan “Siyasetin Nabzı” Programının konuğu olacak.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a. adayı M. İstemihan Talay, 15 Kasım Perşembe günü (yarın) saat 08.30’da başlayacak olan programda Tarsus Star Radyo TV Kurucusu Ali Kemal Köseoğlu, AA ve TRT Tarsus Temsilcisi-Son Manşet Gazetesi sahibi Selahattin Özbozkurt ve Akdeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Habertürk Temsilcisi Hakan Bulut’un sorularını yanıtlayacak.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.