Hava Durumu

:

:

:

Gamgam İnşaat Yüzlerce Aileyi EV’lendiriyor

10 Şubat 2018 Cumartesi 12:55

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta inşaat sektörünün öncü kuruluşu olan Gamgam Grup, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Gamgam İnşaat Yüzlerce Aileyi EV’lendiriyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta inşaat sektörünün öncü kuruluşu olan Gamgam Grup, yüzlerce aileyi konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Tarsus kent merkezindeki yatırımlarının yanı sıra son dönemlerde Konak bölgesinde yatırımlarına ağırlık veren Gamgam Grup, halihazırda 400 yeni konut inşaatına devam ediyor.

Gamgam Grup Genel Müdürü Osman Hakan Arslan, gazetemize çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde konut yaptıklarına dikkati çeken Genel Müdür Osman Hakan Arslan, “Bugün Tarsus’un en revaçta yeri olan Konak bölgesinde yaptığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz.

Geçtiğimiz yıl tamamlanan Gamgam konutlarında, site sakinlerinin rahatlıkla kullandıkları buhar odası, sauna, kapalı yüzme havuzu, Osmanlı hamamı, çocuk oyun alanı ve daha birçok sosyal alan bulunuyor. Bunun yanı sıra aynı bölgede bulunan bir başka projemizde ise orta bütçeli ailelerimizi yine yüksek katlı binada oturma imkanı sunduk ve başarıyla tamamladık.

Gamgam Grup olarak yelpazemizi geniş tutarak toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Genel Müdür Osman Hakan Arslan, önümüzdeki dönemde aynı bölgede yine Tarsus’un gelişimine uygun şekilde projelerin hayata geçmesi için çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.