Hava Durumu

:

:

:

Fikri Sağlar Seçim Bürosunu Açtı Partinin Emrine Verdi

24 Mayıs 2018 Perşembe 22:44

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili D. Fikri Sağlar, Mersin'de açtığı Seçim Bürosunu Partisinin ve Milletvekili adaylarının emrine sundu.

Fikri Sağlar Seçim Bürosunu Açtı Partinin Emrine Verdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili D. Fikri Sağlar, Mersin’de açtığı Seçim Bürosunu Partisinin ve Milletvekili adaylarının emrine sundu.

24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerine geri sayım hızla devam ederken, CHP’nin Mersin Milletvekili aday listesinin belirlenmesiyle birlikte, CHP’nin İl ve İlçe örgütleri, mevcut Milletvekilleri ve Milletvekili adayları sahaya inerek hummalı bir seçim çalışmasını başlattı.

MARKA SİYASETÇİ BÖYLE OLUNUYOR

CHP’nin Mersinli “Marka Siyasetçisi”, Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmemesine rağmen, kendilerine ait Seçim Bürosunu bayraklarla donatarak CHP İl Başkanlığı ve Milletvekili adaylarının hizmetine tahsis etti.

Seçim Bürosunun açılması nedeniyle düzenlenen etkinliğe yoğun bir ilgi gösterildi.

CHP’de daha önce Belediye Başkanlığı yapmış olanlar ile, İl Genel Meclis üyeliği ve Belediye Meclis üyeliğinin yanı sıra partinin değişik kademelerinde görev yapmış eski ve yeni isimlerinde hazır bulunduğu seçim bürosunun açılışında, Fikri Sağlar, açılışta hazır bulunan CHP Milletvekili adayları Ali Mahir Başarır, Mehmet Saydam, Alptekin Eser, Nevin Zaimoğlu ile diğer Milletvekili adaylarından övgüyle söz ederek, “Milletvekili seçilmek için değil, demokrasimize ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için Mersin'de seçim ofisimizi açarak çalışmalara başladık.” Dedi.

ADAYLARIMIZ PIRIL PIRIL         

Milletvekili adaylarının birbirinden değerli, pırıl pırıl insanlar olduğunu, kalplerinin Türkiye’ye ve Mersin’e hizmet aşkıyla dolu olduğunu vurgulayan Fikri Sağlar, yaptığı konuşmayla sık sık alkışlandı ve “Demekki marka isim böyle olunuyormuş” dedirtti.

Sağlar konuşmasında, “Seçim büromuzu CHP Mersin Milletvekili adaylarımız, partililerimiz ve vatandaşlarımızın da katılımıyla çok görkemli bir açılış oldu. Halkımızın gösterdiği yoğun ilginin verdiği motivasyon ve enerjiyle, hem Sn. Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yapmak, hem de Mersin'de rekor oyla birinci parti olarak en yüksek sayıda milletvekiliyle mecliste temsil edilmek için, 24 Haziran'a kadar bıkmadan ve yorulmadan çalışacağız” diyerek şunları kaydetti:

“Partimizin takdiriyle, bayrağı yeni yoldaşlara devretme vakti geldi. Hiçbir kırgınlık duymaksızın, başta Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce'ye, CHP Mersin Milletvekili Adayı olan değerli yoldaşlarıma ve parti örgütümüze her türlü desteği vermeye devam edeceğim. "Fikri Sağlar yok diye, bu vekil o vekil yok diye CHP'ye oy vermeyeceğim" derseniz, yeni Sağlar'lar, yeni İnönü'ler, yeni Ecevit'ler çıkmasını önlemiş olursunuz. 24 Haziran'da zaferi yine "hep birlikte" kazanacağız. Tüm adaylarımıza ve partimize seçimlerde başarılar diliyorum. 24 Haziran seçimlerine Cumhuriyet Halk Partimizi iktidar, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’yi hep birlikte Cumhurbaşkanı yapacağız. Hep birlikte, hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, hem de Milletvekili seçimlerinde CHP'de birleşelim!.. TAMAM mı?.”

-MAHİR BAŞARIR:”SAĞLAR BİZİM USTAMIZ”

Fikri Sağlar’ın konuşmasının ardından, kutladığı Milletvekili adayları Ali Mahir Başarır ise konuşmasında, Fikri Sağlar’dan övgüyle söz ederek, “Sayın Bakanımız, Milletvekilimiz bizim ustamız. Kendisinden çok şeyler öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz. Milletvekili seçildiğimiz takdirde Mersin’imize ve ülkemize en iyi hizmeti sunabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” şeklinde konuştu.

SAĞLAR NEDEN ADAY GÖSTERİLMEDİ?

Kulislerde konuşulanlara göre Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın, yeniden Milletvekili adayı gösterilmemesi iki şekilde değerlendiriliyor. Sağlar’ın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Bakan yapılacağı, yada önümüzeki yıl Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde CHP için son derece önemli olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılacağı şeklinde yorumlanıyor.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.