Hava Durumu

:

:

:

Fikri Sağlar’ın Oğlu Yankı Evlendi

14 Temmuz 2020 Salı 08:14

SONMANŞET.COM- Kültür ve Devlet eski Bakanlarından Fikri Sağlar ve sanatçı Serap Sağlar'ın oğlu Yankı Sağlar ile İşadamı Eren Gönen'in kızı Burçe Naz Gönen ile evlendi.

Fikri Sağlar’ın Oğlu Yankı Evlendi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Kültür ve Devlet eski Bakanlarından Fikri Sağlar ve sanatçı Serap Sağlar’ın oğlu Yankı Sağlar ile İşadamı Eren Gönen’in kızı Burçe Naz Gönen ile evlendi.

Mersin’de Martı Otel’de düzenlenen nikah töreni pandemi nedeniyle aile arasında yapıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kıydığı nikahın şahitliklerini ise CHP e. Milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Serdal Kuyucuoğlu ile Tarsus eski Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya yaptı.

Nikah cüzdanını genç çifte veren Fikri Sağlar, çocuklarına sevgi ve saygıya dayalı mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerken, düğün töreninin ileri bir tarihte yapılacağı öğrenildi.

Yankı Erdal Sağlar ile Burçe Naz Gönen’in babaları ve dedeleri siyaset dünyasında aynı zamanda çok eski dostlar. Yankı'nın babası eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, gelin Burçe Naz’ın dedesi eski Tekirdağ milletvekili Salih Alcan ile aynı dönem vekillik yaparken, diğer dedesi eski Devlet Bakanı Akın Gönen ile de aynı hükümette bakanlık yaptılar.

Gelin Burçe Naz Gönen Milano Politeknik Üniversitesi iç mimarlık bölümünden  mezun olurken, Yankı Sağlar ise Paris Sorbonne Üniversitesi hukuk bölümünden mezun oldu.

Yankı Sağlar’ın Mersin’de tarım ve ticaretle uğraşması nedeniyle genç çift Mersin’de yaşayacaklar.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.