Hava Durumu

:

:

:

Esin Erkoç, Esnaf ve Vatandaşları Dinledi

21 Şubat 2019 Perşembe 18:13

SONMANŞET.COM- ''Tarsus'a Hanım Eli Değecek” sloganıyla yola çıkan İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, Tarsus'ta vatandaşın deyim yerindeyse nabzını tuttu.

Esin Erkoç, Esnaf ve Vatandaşları Dinledi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- "Tarsus’a Hanım Eli Değecek” sloganıyla yola çıkan İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, Tarsus’ta vatandaşın deyim yerindeyse nabzını tuttu.

31 Martta yapılacak olan seçimlerin en çok ilgi gören adayı ve saha çalışması ile göze çarpan ismi, İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Esin Erkoç, Tarsus’un Yeni Mahalle semtinde girmediği ev, sıkmadığı el bırakmadı.

Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, hem esnaflardan hemde vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, seçmenlerin Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç’a olan ilgisi sevgi seline dönüştü. 

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayımız sayın Esin Erkoç, burada yapılan çalışmalarda gözlemlerini şu şekilde paylaştı.

“Maalesef ekonomik sıkıntının had safhaya ulaştığını görmeyenler, demek ki bu insanları hiç ziyaret etmemişler, dinlememişler.

Yazık, bir dokunduk bin ah işittik örneği, mutsuz insan tablosu görüyoruz, neredeyse derdi olmayan yoktu, İyi Parti Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in ekonomi kadroları ve bu sıkıntıları bitirecek projeleri sayesinde Tarsusta’da Allahın izni ile her bir vatandaşımızın üreten bir konuma gelmesi için ben ve arkadaşlarım hazırız. Görüyorum ki, artık değişim için halkımız da hazır.

Biz İyi Parti olarak, Tarsusun her bir metre karesinde yaşayan tüm insanlarımızı bütünleştirerek hep birlikte bu kenti her alanda olduğu gibi ekonomik alanda da özgürlüğüne kazandırmak için yola çıktık. Ben ve arkadaşlarımın koltuk gibi bir derdi yok, Tarsusla ilgili gelecek kaygısı var ve Tarsusun kaybedecek zamanı kalmamıştır. Geleceğimizi kurtarmak ve hep beraber mutlu olmak için birlikte başaracağız ve Tarsus’u içinde yaşan her bir insanımızla ayağa kaldıracağız” dedi.

Tarsus Belediye başkan adayımız Esin Erkoç’un çalışmaları kapsamında kendisine ilçe yöneticileri, kadın kolları ile birlikte gençlerimizde eşlik etmiştir.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.