Hava Durumu

:

:

:

Esin Erkoç’a Hoş geldin Başkan Bacım Karşılaması

26 Şubat 2019 Salı 15:44

SONMANŞET.COM- Tarsus'un Çavdarlı, Meşelik, Topaklı, Beylice ve Yalamık köylerinde Nergiz çiçekleri ve vatandaşların sevgisiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “bizim dönemimizde köylerimiz göç veren değil, ürettiğinden kazandığı için köyünde daha rahat yaşayacak imkânlara kavuşacak

Esin Erkoç’a Hoş geldin Başkan Bacım Karşılaması

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Gittiği her köyde çiçeklerle karşılanan ve çiftçileri dinleyen Esin Erkoç, “üreten köyleri birlikte yaratacağız ve bunu birlikte başaracağız.“ dedi.

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Mimar Esin Erkoç, hafta sonu beraberinde İyi Parti İlçe Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik kolları teşkilat yöneticileri ile birlikte Tarsusun köylerinde vatandaşlarımızla buluştu.

Tarsus’un Çavdarlı, Meşelik, Topaklı, Beylice ve Yalamık köylerinde Nergiz çiçekleri ve vatandaşların sevgisiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç’ bizim dönemimizde köylerimiz göç veren değil, ürettiğinden kazandığı için köyünde daha rahat yaşayacak imkânlara kavuşacak dedi.

Gittiği her köyde çiftçileri dinleyen Esin Erkoç, “köylerde mazot ve diğer giderlerden traktörler kontak kapatmış durumda, biz göreve geldiğimizde göç veren köyler değil, üretken köyleri birlikte yaratacağız ve bunu birlikte başaracağız dedi.

Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “köylü vatandaşlarımızı bağında, bahçesinde elleri ile ot yollarken gördüm. Bunun sebebinin ise mazot pahalılığından dolayı traktörünü çalıştırmak istemeyen köylüler olduğunu duyunca daha da çok üzüldüm.

Onlarla sohbet ederken “ne yapalım başkan bacım, hava güzel, çiftçinin köylünün durumu ortada, mazot pahalı, gübre, ilaç aldı başını gitti, işçi zaten tutamıyoruz, hanımla, çocuklarla birlikte bizde ellerimizle bağımızı bahçemizi temizliyoruz” dediler.

Belediye başkan adayı Esin Erkoç, Türk çiftçisini maalesef ekip biçmekten, üretmekten uzaklaştırdılar. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin, tarım politikaları Allahın izni ile Türk çiftçisini ayağa kaldıracak projelerden oluşuyor.

Bizde inşallah belediyeyi kazandığımızda köylülerimizi belediye olarak destekleyeceğiz. Belediyeler, çiftçisinden, esnafına destek verecek önemli bir konuma ve güce sahip kurumlardır. Bizler görev başında olduğumuzda, köylerimizdeki tarımsal alanda yetiştirilen ürünlerin ticari anlamda verimliliğini arttıracağız.

Yine köy yollarımızın ıslahı ile bahçelerimizin su sorunlarını çözüp, köylerimize nefes aldıracağız dedi. Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç’a gittiği her köyde vatandaşlar nergiz çiçeklerinden oluşan demetler ikram etti.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.