Hava Durumu

:

:

:

Emniyet Müdürü Fil’den Tarsus TSO'ya İadei Ziyaret

22 Aralık 2021 Çarşamba 14:01

SONMANŞET.COM- Kısa bir süre Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ebubekir Fil, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.

Emniyet Müdürü Fil’den Tarsus TSO'ya İadei Ziyaret

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Kısa bir süre Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ebubekir Fil, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.

Tarsus TSO’da Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Fil, kentin güvenliği ve asayişine yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, ‘’Tarsus’ta göreve başlayalı yaklaşık 3 ay oldu. Aldığımız tedbirler ve planlarımızla güvenlik ve huzurla ilgili iyi bir seviyeyi yakaladık. Tarsus genel olarak huzurlu bir kent. Sizlerin de desteğiyle el birliğiyle güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.’’dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da ziyaretleri dolayısıyla Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil’e teşekkürlerini ileterek, kentin ekonomisinden güvenliğine, sosyal ve kültürel yaşamından tüm alanlara kadar gelişimine yönelik her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.