Hava Durumu

:

:

:

Eker ve Göçmen’den Başkan Podak’a Hayırlı Olsun

15 Temmuz 2020 Çarşamba 13:00

SONMANŞET.COM- AK PARTİ'li ve Mersin Bölge siyasetinin önemli isimlerinden olan Necati Ali Eker, beraberinde bir süre AK Parti Tarsus İlçe Başkanı olarak hizmet veren Bülent Göçmen ile birlikte, geçtiğimiz günlerde AK Parti Tarsus ilçe Başkanlığına atanan Hasan Podak'a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Eker ve Göçmen’den Başkan Podak’a Hayırlı Olsun

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- AK PARTİ’li ve Mersin Bölge siyasetinin önemli isimlerinden olan Necati Ali Eker, beraberinde bir süre AK Parti Tarsus İlçe Başkanı olarak hizmet veren Bülent Göçmen ile birlikte, geçtiğimiz günlerde AK Parti Tarsus ilçe Başkanlığına atanan Hasan Podak’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Duayen siyasetçi kimliğiyle tanınan Tarsus ve Mersin’in önemli siyasi aktörlerinden olan Necati Ali Eker ve Bülent Göçmen, Başkan Hasan Podak’a başarı dileğinde bulunarak, her zaman partinin ve teşkilatın yanında olduklarını söyledi.

AK Parti’nin Mersin İl teşkilatında geçtiğimiz yıllarda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Necati Ali Eker, “Hasan Podak başkan partimizin ilçe başkanı olarak atanmıştır. Kentimize, ilimize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda ilçe yönetim kurulunun da belirlenerek, göreve başlamasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz. Biz her zaman buradayız ve teşkilatlarımıza destek için varız” dedi.

AK Parti ilçe başkanlığına atanan Hasan Podak ise Necati Ali Eker ve Bülent Göçmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Necati Ali Eker partimizin deneyimli ismi, partimizin duayenlerinden. Bülent Göçmen arkadaşımız yıllardan beri partimize yönetici olarakta hizmet vermiş değerli bir arkadaşımız. Hep birlikte el ele vererek partimizi en iyi düzeye getirmek için çalışıp, çabalayacağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip erdoğan’ın önderliğinde partimizi daima ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.