Hava Durumu

:

:

:

Duran Şen’den Tarsus Üniversitesi Teşekkürü

10 Mayıs 2018 Perşembe 21:46

SONMANŞET.COM- Başkan Duran Şen Tarsus Üniversitesi konusunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Duran Şen’den Tarsus Üniversitesi Teşekkürü

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Başkan Duran Şen Tarsus Üniversitesi konusunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, aralarında Tarsus Üniversitesi’nin de bulunduğu 20 yeni üniversite kurulmasını öngören tasarının TBMM’nde kabul edilmesinden büyük sevinç duyduklarını söyledi.

Başkan Duran Şen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Tarsus Üniversitesi’nin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

Başkan Şen, “Tarsus Üniversitesi’nin kurulmasına dair karar alınmasında başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen Başbakan Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’a, Mersin Milletvekillerine ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bu konuyu uzun yıllardan beri gündeme getiren Tarsus’un değerli Basın mensuplarına teşekkür ederiz” dedi.

Tarsus Üniversitesi’nin kurulmasıyla birlikte Tarsus’un sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamına ciddi katkı sağlanacağını belirten Başkan Duran Şen, “Tarsus’un yıldızı bundan böyle daha çok parlayacak. Tarsus’umuzun, Tarsuslular olarak bizlerin hayali nihayet gerçeğe dönüşüyor” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.