Hava Durumu

:

:

:

DSP Genel Başkanı Aksakal Tarsus’ta ilçe teşkilatını açtı

09 Nisan 2018 Pazartesi 15:39

SONMANŞET.COM- Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Hükümeti, ülke ekonomisini bitirmekle suçladı. Partisinin Tarsus ilçe örgütünün yeni hizmet binasının açılışı için kente gelen Genel Başkan Önder Aksakal, “Ülkemizin ve toplumun bugün içerisine düşürüldüğü durumun, devlet yönetimini elinde bulunduran zihniyetin sosyal ve ekonomik politikalarından ayrı düşünülemeyeceği hepimizin malumudur

DSP Genel Başkanı Aksakal Tarsus’ta ilçe teşkilatını açtı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Hükümeti, ülke ekonomisini bitirmekle suçladı. Partisinin Tarsus ilçe örgütünün yeni hizmet binasının açılışı için kente gelen Genel Başkan Önder Aksakal, “Ülkemizin ve toplumun bugün içerisine düşürüldüğü durumun, devlet yönetimini elinde bulunduran zihniyetin sosyal ve ekonomik politikalarından ayrı düşünülemeyeceği hepimizin malumudur” dedi.

DSP Mersin İl Başkanı Mustafa Kendirci, Tarsus İlçe Başkanı Tülin Uçal Ekinci, partili yöneticiler ve partililerin katıldığı açılış töreninde konuşan Genel Başkan Önder Aksakallı, “Cumhurbaşkanı bir taraftan, son Başbakan diğer taraftan işi gücü bıraktılar, il il, ilçe ilçe parti kongrelerine koşuyorlar. Oralara yolluklarını vererek getirdikleri kalabalıkların neyi alkışladıklarını dahi bilmeden yaptıkları tezahüratları karşısında coştukça coşuyorlar.

-Ekonominin “şaha kalktığını” anlatıyorlar meselâ.

Anlatırken katrilyon rakamlarını ağızlarından düşmüyorlar. Dersiniz attıkları altı sıfır tamamen anlamını yitirmiş. Sormazlar mı adama “ne oldu.. binlere, milyonlara ağzınız alışamadı değil mi?” dedi.

Aksakal, “Lafa geldi mi, “eskiden helâ ücreti 1 milyon liraydı, biz geldik 1 Lira yaptık” demeyi biliyorsunuz! Ama iş algı yaratmaya gelince trilyonlar. Sevsinler sizin “AK”lığınızı!

Devleti ve milleti haraca bağladıkları yollardan, köprülerden, havalimanlarından, şehir hastanelerinden bahsediyorlar,  SİHA’lardan, zırhlı araçlardan anlatıyorlar.

Üretimdeki düşüşten, tarımdaki tükenişten, sanayideki, turizmdeki gerileyişten, bitirilen hayvancılıktan bahseden yok. Elin parasıyla yapılan hovardalığın hikayesidir bunlar.

-Gemi’nin karaya oturduğunun bunlar da farkındalar.

Güney sınırımızda yaşanan olumsuzlukların müsebbibi olan bu iktidar, artık ulusal güvenlik tehdidine dönüşmüş olan terör yapılanmasını bertaraf edebilmek için yapılan devlet icraatlarını dahi siyasi nemaya çevirme çabasından geri kalmıyor.

Devletin sınır karakolunda Mehmetçiğin eğitim simgelerinden biri olan yaylalar yaylalar türküsünü söyleyenlerin, daha dün birlikte el ele Diyarbakır meydanında terör örgütü PKK sempatizanlarıyla zılgıt çeken kişilik yoksunu, gizli PKK sempatizanıyla tempo tutmasının, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içenlerin ruhunu inciteceğini, onların ailelerinin yüreklerini burkabileceğini bile düşünemez hale geldiğini ibretle izliyoruz” diye konuştu.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.