Hava Durumu

:

:

:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kulüpler Birliğinin Sorununa El Koydu

06 Aralık 2017 Çarşamba 11:58

SONMANŞET GAZETESİ- Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Spor Toto Teşkilatının İddia oyunlarından aktarılan gelirleri düşürdüğünü ve bu düşüş yüzünden 90 kulübün ciddi zarar gördüğünü söyledikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duruma el koyduğunun bilgisinin geldiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kulüpler Birliğinin Sorununa El Koydu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET GAZETESİ- Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Spor Toto Teşkilatının İddia oyunlarından aktarılan gelirleri düşürdüğünü ve bu düşüş yüzünden 90 kulübün ciddi zarar gördüğünü söyledikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duruma el koyduğunun bilgisinin geldiğini kaydetti.

Önder Ege yaptığı yazılı açıklamada, 2. ve 3. Lig Kulüpleri’nin iddia gelirlerinin düşürülmesi sonrasında kulüplerin ortak alınan karar ile birlikte maçlarda sahaya geç çıkma ve gerekirse maçlara dahi çıkılmayacağını ifade etmiş ve bu açıklamalardan sonra konunun ülke futbolunda bomba etkisi yarattığını vurguladı.

Ege açıklamasında, “Dün akşam Ankara’da gerçekleşen 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği toplantısına telefon ile katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören alınan kararda kulüplerin haklı olduğunu, yaşanan bu olumsuzlukların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakından takip edildiğini vurgulandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TFF Başkanı Demirören’i arayarak, Spor Toto Teşkilatı ile yaşanan sorunun çözümü için düğmeye basılması talimatını vermiş. TFF Başkanı Demirören telefonla katıldığı Kulüpler Birliği toplantısında, “Bu konunun kefili benim. Sorunu, Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda çözeceğiz” diye konuştu. Bizde gelecek olumlu haberi bekliyoruz” dedi.

2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın ile kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı ve 2. ve 3. Lig Kulüpleri Birliği Genel Sekreter Önder Ege, verilen sözler doğrultusunda  alınan kararları bir süreliğine ertelediklerini kaydetti.

Adaletin tecelli etmesini istedikleri vurgulayan Önder Ege, “Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu konunun sıkı takipçisi olacağımızı da tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.