Hava Durumu

:

:

:

Cumali Erbay: Tarsus-Tuzla Yolu Genişletilsin

20 Kasım 2020 Cuma 17:54

SONMANŞET.COM- TARSUS Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği (TAPATARİD) Başkanı Cumali Erbay, Tarsus ile Adana'nın Tuzla bölgesini bağlayan yolda genişletme çalışmalarının yapılmasının şart ve zorunlu olduğunu söyledi.

Cumali Erbay: Tarsus-Tuzla Yolu Genişletilsin

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği (TAPATARİD) Başkanı Cumali Erbay, Tarsus ile Adana’nın Tuzla bölgesini bağlayan yolda genişletme çalışmalarının yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Ova bölgede bulunan yolu, bölgedeki yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşların yanı sıra hergün tarım sektöründe çalışan üreticilerin ve işçilerinde kullandığına dikkati çeken Başkan Cumali Erbay, “Tarsus’ta D-400 karayolu Keloğlu köprüsünden başlayan ve Alifakı mahallesi ve Cezaevi önünden geçerek Adana’nın Tuzla bölgesine kadar uzanan yol gerçekten oldukça yoğun şekilde kullanılıyor.

Bu yolu her gün sadece 10 bine yakın tarım işçisi taşınıyor. Özellikle günlerin kısalmasından dolayı sabah gün geç ağarmasından dolayı, binlerce insan karanlıkta yolculuk yapıyor. Yolun birçok noktası dar ve bazı noktalarda görüş açısı da hiç iyi değil. Sık sık kaza meydana geliyor. Büyük bir facia yalanmasından korkuyoruz” dedi.

Yetkililere seslenen Tarsus Paketleme ve Tarım İşçileri Derneği Başkanı Cumali Erbay, acilen söz konusu yolda düzenleme ve iyileştirme çalışmalarının yapılmasını istedi. 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.