Hava Durumu

:

:

:

Çukurova Sanayi Ortaokulunun Erasmus Projesi ortakları Tarsus’ta

10 Ekim 2019 Perşembe 17:05

SONMANŞET.COM- Tarsus Çukurova Sanayi Ortaokulu'nun Erasmus projesi ortakları Tarsus'a gelerek, proje çalışmaları doğrultusunda çeşitli etkinliklerde buluştular.

 Çukurova Sanayi Ortaokulunun Erasmus Projesi ortakları Tarsus’ta

Selahattin Özbozkurt

SONMANŞET.COM- Tarsus Çukurova Sanayi Ortaokulu’nun Erasmus projesi ortakları Tarsus’a gelerek, proje çalışmaları doğrultusunda çeşitli etkinliklerde buluştular.

Erasmus Projesi kapsamında İspanya, Hollanda, Finlandiya, Polonya ve Yunanistan olmak üzere 5 ülkeden gelen proje ortağı okullarda görevli öğretmen ve öğrenciler Çukurova Sanayi Ortaokulu’nda sevgi gösterileri ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Çukurova Sanayi Ortaokulu Müdürü Aybüke Tanrıverdi, “İcat ve keşiflerle ilgili geliştirilmiş Çağ" (Augmented age of Inventions and discoveries)dir.  Proje kapsamında ilçemize  11 öğretmen ve 24 öğrenci proje katılım ülkelerinden  gelmiş bulunmaktadır. Proje kapsamında 5 ülkeden gelen proje ortağımız olan öğretmen ve öğrencilere 10 bin yıllık tarihe sahip Tarsus’umuzun kültürel zenginliklerini, ören yerlerini gezdirdik ve geleneksel Türk konukseverliğini göstermekteyiz. Erasmus Projesi kapsamında proje ortağımız olan okulların öğretmen ve öğrencileriyle farklı dil ve kültürlere sahip olmamıza rağmen çok güzel bir projeyi hayata geçirmekteyiz” diye konuştu.

İngilizce Öğretmeni Fatih Özpınar’ın tercümanlık edip, proje kapsamında görev yaptığı proje kapsamında, Okul Müdürü Aybüke Tanrıverdi’nin konuşmasının ardından Çukurova Sanayi Ortaokulu  öğrencilerinin Step ve Müzik grubu gösterileriyle büyük alkış topladı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.