Hava Durumu

:

:

:

Çöp konteynerine atılan yavru kedi kurtarıldı

22 Temmuz 2020 Çarşamba 22:05

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta çöp konteynerine atılan ve ölüme terk edilen yavru kedi, Tarsus Belediyesi görevlileri tarafından kurtarıldı.

Çöp konteynerine atılan yavru kedi kurtarıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta çöp konteynerine atılan ve ölüme terk edilen yavru kedi, Tarsus Belediyesi görevlileri tarafından kurtarıldı.

Tarsus’ta çöp konteynerine atılan yavru kedi, görevlilerin dikkati sayesinde son anda fark edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Girne Mahallesi'nde temizlik faaliyetlerini sürdürdüğü esnada konteynere atılan çöpler arasında, yavru bir kedinin yardım çığlıklarını duydular. Poşetlenmiş çöplerin altından sesi gelen yavru kediye ulaşmak için çöpleri itina ile ayrıştıran görevliler, gördüğü manzara karşısında şaşırıp kaldı.

Titrer halde sesini görevlilere duyurmak için çaba sarf eden yavru kedi, çöplerin altından ezilmekten son anda kurtarılırken, yavru kedi bulunduğu yerden çıkarılıp Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi görevlilerine teslim edildi.

Yavru kedinin burada gerekli bakımı sağlanıp, sağlığına kavuşturulmasının ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi.

Öte yandan, sosyal medyada paylaşılan görüntüler yürekleri sızlatırken, vatandaşlar kedinin çöpe atılmasına büyük tepki verdi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.