Hava Durumu

:

:

:

CHP'li İstemihan Talay:Mersin'i Yönetmeye Hazırız

05 Ağustos 2018 Pazar 22:11

SONMANŞET.COM- Geçtiğimiz haftayı Tarsus'tan başlayarak Mersin merkez ve Mersin'in tüm ilçelerinde başta Muhtarlar ve Meslek Odaları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle toplantılar yaparak geçiren İstemihan Talay, yaptığı konuşmalarda önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde hedeflerinin başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm ilçeleri kazanmak

CHP'li İstemihan Talay:Mersin'i Yönetmeye Hazırız

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkan Başdanışmanı, Kültür eski Bakanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı M. İstemihan Talay’a destek her geçen gün çığ gibi artıyor.

Gerek 4 dönem Milletvekili yapması ve gerekse Kültür Bakanı olarak sadece ulusal arenada değil, uluslar arası alanda da son derece güçlü ilişkilerinin olduğu bilinen İstemihan Talay’ın özellikle son 4 yıldan bu yana Mersin’i en ücra köşelerine kadar dolaşarak, partisinin çalışmalarının yanı sıra aday adaylığına ilişkin gerekçelerini detaylı bir şekilde anlatarak çalışması büyük takdir topluyor.

Geçtiğimiz haftayı Tarsus’tan başlayarak Mersin merkez ve Mersin’in tüm ilçelerinde başta Muhtarlar ve Meslek Odaları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle toplantılar yaparak geçiren İstemihan Talay, yaptığı konuşmalarda önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde hedeflerinin başta Mersin Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm ilçeleri kazanmak olduğunun altını çizdi.

Mersin’in tüm sorunlarını deneyimli ve dürüst kadrolarla, gerçekçi projelerle çözerek, Mersin’in gerek ulusal ve gerekse uluslar arası platformda en iyi şekilde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapacaklarını vurgulayan İstemihan Talay, özellikle de gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alandaki talep ve sorunlarını, siyasete alet etmeden hayata geçireceklerini dile getirdi.

Gerek Kaymakamlık, gerek Yerel Yönetimler Bakanlığında Genel Müdürlük, gerek Kaymakamlık, gerek Milletvekilliği ve gerekse Bakanlık yaptığı yıllarda toplumun genel ve Mersin’in yerel ve bölgesel sorunlarının çözümü konusunda yoğun bir çalışma sergilediğini belirten Talay, “Makam yada mevki peşinde değilim. Mersin’imize, Mersinli hemşehrilerimize Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da hizmet borcumu ödemek istiyorum” dedi.

CHP’deki Kurultay çağrıları konusundaki düşüncelerini de ifade eden Talay, “Kurultay çağrı ve tartışmaları, partimizin iç tartışmalarla küçülmesini isteyenlerin işine yarıyor. Bu düşünceye hizmet etmeyelim. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu partinin değişmezidir. Sayın Genel Başkanımız toplumun her kesimini kucaklayarak, birlik ve beraberlik içinde bütünleşmeyi ilke edinmiştir. Hepimize düşen önce parti içinde sonrasında ise milletle bütünleşmeyi sağlamak olmalıdır” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.