Hava Durumu

:

:

:

CHP'li Alptekin Eser 4 Ay Dayanabildi

08 Temmuz 2020 Çarşamba 17:28

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi'nin Mersin ve Tarsus'taki etkin isimlerinden, parti emekçisi ve yaşamının büyük bölümünü CHP'ye hizmet noktasında harcayan Alptekin Eser, Tarsus Belediyesindeki Yerel Hizmetler Koordinatörlüğü görevinden istifa etti.

CHP'li Alptekin Eser 4 Ay Dayanabildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi’nin Mersin ve Tarsus’taki etkin isimlerinden, parti emekçisi ve yaşamının büyük bölümünü CHP’ye hizmet noktasında harcayan Alptekin Eser, Tarsus Belediyesindeki Yerel Hizmetler Koordinatörlüğü görevinden istifa etti.

İstifası Tarsus ve Mersin kamuoyu ile CHP camiasında “SOĞUK DUŞ” etkisi yaratan Alptekin Eser’in, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın teklifiyle başladığı Yerel Hizmetler Koordinatörlüğü görevine 4 ay dayanırken, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Alptekin Eser’in açıklaması aynen şöyle:

"DEĞERLİ PARTİLİLERİMİZE VE KAMUOYUNA DUYURU

3 Mart 2020 tarihinde Tarsus Belediyesi’nde Yerel Hizmetler Koordinatörü olarak göreve başladım. 10 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de salgın hastalık başladı. Bu dönemde diğer bütün belediyelerde olduğu gibi Tarsus Belediyesi de bütün zamanını, enerjisini ve çalışmasını bu konuya ayırdı. 1 Haziran 2020 tarihinde Türkiye kısmen normalleşme dönemine girdi.

10 Haziran 2020 tarihinde sayın belediye başkanı ile makamında yaptığım görüşmede; yönetim anlayışımı, bu doğrultuda belediyenin açık ve şeffaf bir anlayışla yönetilmesini ve toplumun bütün kesimlerini kucaklaması gerektiğini ifade ettim.

Ve bu geçen sürede görüşlerimin hayata geçeceğine dair umudumu kaybettiğimden ve bu şartlarda verimli olamayacağımı düşündüğümden dolayı;

Dün 6 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Tarsus Belediye Başkanlığı Koordinatörlük görevinden NOTER kanalıyla İSTİFA ettiğimi kamuoyuyla paylaşıyorum!”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.