Hava Durumu

:

:

:

CHP'li A. Adayı Ali Boltaç, ÇYDD Başkan ve Yönetimini Ziyaret Etti

08 Ekim 2018 Pazartesi 17:24

SONMANŞET.COM- CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı genç işadamı Ali Boltaç, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni (ÇYDD) ziyaret etti.

CHP'li A. Adayı Ali Boltaç, ÇYDD Başkan ve Yönetimini Ziyaret Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı genç işadamı Ali Boltaç, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni (ÇYDD) ziyaret etti.

Ali Boltaç ve beraberindeki heyet, yapılan ziyaretten ötürü ÇYDD Başkan ve yönetimi kurulu üyeleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

ÇYDD’NİN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

Ali Boltaç CHP’li Yönetici ve ekip arkadaşları ile birlikte yaptığı ziyarette, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tarsus Şubesi çok güzel çalışmalar sergilemekte. Yaptığınız çalışmaları takdirle karşılıyoruz ve çalışmalarınızı destekliyoruz. Çalışmalarınızda bize düşen görev olduğunda da seve seve her zaman katkı vermeye hazırız”dedi.

Boltaç, “CHP olarak 25 yıl aradan sonra Tarsus Belediyesi’ni kazanmaya çok yakın bir noktaya geldik. Emin adımlarla ilerliyor ve toplumun tüm kesimleriyle bir araya geliyoruz. Göreve seçilmem durumumda Tarsus’ta tüm sivil toplum kuruluşlarının kullanabileceği güzel bir tesis hayata geçirip, yine ortak kullanılabilecek bir salonu inşa edeceğiz” dedi.

GENÇLER VE KADINLAR SİYASETTE AKTİF OLMALI

ÇYDD Tarsus Şube Başkanı Av. Ozan Varal ise nazik ziyaretinden dolayı CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı  Ali Boltaç’a teşekkürlerini ileterek, “Gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla yer almasını istiyoruz. Bu şekilde çağdaş ve demokratik yaşamın gelişeceğine inanıyoruz. STK’lar demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bizler bu bilinçle hareket ediyoruz. Bizler her yerde ve özellikle de yerel yönetimde de özenli yönetimden yanayız. Kent için yapılacak yeni projelerinde özenli yapılmasından yanayız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.