Hava Durumu

:

:

:

CHP'de FLAŞ Gelişme! Adil Aktay CHP Mersin İl Başkanı mı Oluyor?

23 Ekim 2017 Pazartesi 12:04

SON MANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi'nin (CHP) Mersin'deki en önemli isimlerinden biri olan Avukat Adil Aktay'!ın CHP Mersin İl Başkanlığına aday olması için baskıların yoğunlaştırıldığı öğrenildi.

CHP'de FLAŞ Gelişme! Adil Aktay CHP Mersin İl Başkanı mı Oluyor?

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) Mersin’deki en önemli isimlerinden biri olan Avukat Adil Aktay’!ın CHP Mersin İl Başkanlığına aday olması için baskıların yoğunlaştırıldığı öğrenildi.

CHP’den değişim seçim dönemlerinde Milletvekili, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediye Başkan adayı olan Av. Adil Aktay’ın siyaset anlamında bir süredir sessizliğini koruduğunu, ancak parti tabanı ve sosyal demokrat geniş bir kitle tarafından Mersin İl Başkanı olmasına yönelik ikna çalışmaları yapıldığı ifade edildi.

Adil Aktay’ın, CHP İl Başkanı olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi başta olmak üzere CHP’nin yeniden belediyeleri kazanması yönünde ciddi projeleri bulunduğu ve Aktay’ın bu baskı taleplere sessiz kalamayacağı konuşuluyor.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.