Hava Durumu

:

:

:

CHP Tarsus Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

07 Mayıs 2018 Pazartesi 01:20

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltıda Şelale Küçük Ada'da CHP'ye gönül vermiş partili kadınlar bir araya geldi.

CHP Tarsus Kadın Kolları Kahvaltıda Buluştu

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltıda Şelale Küçük Ada'da CHP'ye gönül vermiş partili kadınlar bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltıya CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Dilara Özkına, CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı ve CHP Mersin Milletvekili A.Adayı Av.Semra Kabasakal, STK Kadın Temsilcileri, CHP’ye gönül vermiş kadınlar katıldı.

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanımız Tülin Pekel'in ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ali İlk şu görüşlere yer verdi.

“Zorlu bir mücadelenin arefesinde olduğumuz bugün,partimiz çağrısına uyarak bu mütevazi toplantımıza katılan tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Tüm devlet kurumlarının tahrip edildiği devletin çivilerinin boşaltıldığı,toplumun birlikte yaşama,barış ve dostluk duygularının dinamitlendiği 16 yıllık AKP pratiğini hep birlikte yaşadık.Geldiğimiz nokta toplumun çürüme ve çöküş noktasıdır.Kadını insan ve yurttaş olarak bile görmeyen,çağ dışı bir anlayış,ne yazık ki pervasızlığını bizlere rağmen göstermeye devam ediyor.

Laik devlet çöktükçe,bu çöküşten en çok nasiplenen kadınlar ve çocuklar olmaktadır.Tüm toplumun gözü önünde tacize,tecavüze uğramakta,cinayete kurban gitmektedirler.

Eğitim kurumları, cumhuriyetin laik kurumları olmaktan çoktan çıkmışlardır.

İşte o nedenle 24 Haziran’ı başta kadınlarımız olmak üzere yeni bir toplumsal şahlanışın miladı olarak görüyoruz. 24 Haziran da başta kadınlarımız olmak üzere yeniden özgürleştireceğiz ya da sonu görülmeyen bir tünele hep birlikte gireceğiz. Bugünden başlayarak,vereceğiniz onurlu mücadeleyi şimdiden kutluyor,hepinize başarılar diliyorum.”

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.