Hava Durumu

:

:

:

CHP’nin Parlayan Yıldızı Ali Boltaç, 24 Saat Dinamik

13 Ekim 2018 Cumartesi 11:38

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi'nin (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, 24 saati dinamik geçen genç bir siyasetçi olarak gündem yaratıyor.

CHP’nin Parlayan Yıldızı Ali Boltaç, 24 Saat Dinamik

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi’nin (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, 24 saati dinamik geçen genç bir siyasetçi olarak gündem yaratıyor.

Sabah erken saatlerinde Şehir Stadına gelerek tempolu yürüyüş yapan ve güne sporla başlayan CHP A.Adayı Ali Boltaç’ı bu etkinliğinde partili ekip arkadaşları yalnız bırakmayarak eşlik ediyor.

Sabah sporundan sonra günlük programlarını uygulayan Ali Boltaç, daha sonra günlük görüşmeleri ve saha çalışmaları kapsamında Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf ziyaretleri yaparak, hem Partisinin yerel yönetim anlayışını anlatıyor, hem de Tarsus’un yaşamın her alanında kalkınmasına yönelik olarak yapacağı hizmet projelerini anlatıyor.

Gün boyu bu çalışmalarını sürdüren Ali Boltaç, akşam saatlerini de önceden programlanan ev ziyaretleri, apartman toplantılarıyla geç saatlere kadar sürdürüyor.

Günlük siyasi çalışmalarıyla ilgili olarak düşüncelerini aldığımız CHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Ali Boltaç, “Tarsus’umuzu el ve gönül birliği içinde geleceğe taşıyacağız. 25 yıl aradan sonra halkımızla birlikte Tarsus Belediyesinin burcuna CHP’nin bayrağını dikeceğiz. Tarsus’umuzu 7’den 77’ye kadar tüm hemşehrilerimizle birlikte geleceğe taşıyacağız. Bizim yerel iktidarımızda Tarsus üretecek, Tarsus ve Tarsuslular kazanacak. Halkımızın yaşam kalitesi ve refah düzeyi yükselecek. Kısaca bizim dönemimizde Tarsus hayalet şehir olmaktan çıkarak, geçmişteki gibi 24 saati dinamik bir kent haline dönecek. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı Tarsus’un geleceği için, Cumhuriyet Halk Partisi’nde buluşuyoruz ” diye konuştu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.