Hava Durumu

:

:

:

CHP Milletvekili Başarır’dan, Sarpkaya Ailesine Taziye Mesajı

26 Temmuz 2021 Pazartesi 21:22

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Mahir Başarır, bugün vefat eden Tarsus'un eski Belediye Başkanlarından Bedrettin Sarpkaya'nın kıymetli eşi Gönül Sarpkaya'nın vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

CHP Milletvekili Başarır’dan, Sarpkaya Ailesine Taziye Mesajı

 

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Mahir Başarır, bugün vefat eden Tarsus’un eski Belediye Başkanlarından Bedrettin Sarpkaya’nın kıymetli eşi Gönül Sarpkaya’nın vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.

Gönül Sarpkaya’nın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımlayan CHP Mersin Milletvekili ve PM Üyesi Ali Mahir Başarır, Sarpkaya Ailesini çok yakından tanıdığını ve Aile dostu olduğunu belirterek, “Bedrettin Sarpkaya parti büyüğümüz ve geçmiş dönem Belediye Başkanımız. Siyasi hayatımda kendisinden çok şey öğrendim. Eşi Gönül Sarpkaya ise Ailece çok sevdiğimiz ve saygı duyduğumuz, iyilik timsali ve çok saygıdeğer bir hanımefendiydi. Dünya iyisi, ailece çok sevdiğimiz dünya iyisi bir insandı. Vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde uyusun” dedi.

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır taziye mesajında, Bedrettin Sarpkaya ile çocuklarına, kardeşlerine ve Sarpkaya Ailesine Gönül Sarpkaya’nın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve başsağlığı diledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.