Hava Durumu

:

:

:

CHP Milletvekili A.Adayı Fikri Kablan Çalmadık Kapı Sıkmadık El Bırakmıyor

27 Mart 2023 Pazartesi 14:35

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi Mersin Milletvekili a.adayı iş insanı Fikri Kablan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için partisinin politikalarını anlatmayı aralıksız olarak sürdürüyor.

CHP Milletvekili A.Adayı Fikri Kablan Çalmadık Kapı Sıkmadık El Bırakmıyor
NESLİHAN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi Mersin Milletvekili a.adayı iş insanı Fikri Kablan, 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için partisinin politikalarını anlatmayı aralıksız olarak sürdürüyor.
 
Beraberinde yol arkadaşlarıyla birlikte seçim çalışmalarını Mersin'in ilçelerini köy köy mahalle mahalle ziyaret eden Fikri Kablan, vatandaşlarla kucaklaşıp ve onların sorunlarını dinleyerek Millet ittifakının iktidarında neler yapacaklarını anlatıyor.
 
Gittiği her yerde sevinç gösterileriyle karşılanan ve milletin desteğini alan CHP Mersin Milletvekili a.adayı Fikri Kablan, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı yapacaklarına söz verdiklerini ifade etti.
 
"Ben hayatım boyunca halkın içinde, halkımızla birlikte oldum. Vatandaşlarımızın üzüntüleri de ve sevinçlerine sürekli olarak yanlarında oldum. Ben halkın içinden geldim.Halktan biriyim. Millet ittifakı olarak 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimde hem genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı seçtireceğiz, hemde Millet ittifakı olarak mecliste çoğunluğu elde edeceğiz.Halkımuza güveniyoruz, inanıyoruz" dedi.
 
14 Mayıs Pazar günü genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partimizi birinci parti yaparak, iktidara getireceğimize söz veriyoruz. Çünkü biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz, halkımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.
 
Fikri Kablan yarın saat 12.oo'de CHP Tarsus İlçe binasında Basın toplantısı yaparak aday adaylığını partilileri ve vatandaşlarla paylaşacak.
 
 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.