Hava Durumu

:

:

:

CHP Mersin Milletvekili adayı Başarır:İktidar Hamlesini Mersin’den Başlatıyoruz

24 Mayıs 2018 Perşembe 00:38

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır, seçim startını CHP Tarsus ilçe teşkilatını ziyaretinde verdi ve “Halkımızın destekleriyle Mersin'den en az 6 Milletvekili çıkaracağız. Biz birlik ve berberlik içinde iktidara yürüyoruz.” dedi.

CHP Mersin Milletvekili adayı Başarır:İktidar Hamlesini Mersin’den Başlatıyoruz

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı Ali Mahir Başarır, seçim startını CHP Tarsus ilçe teşkilatını ziyaretinde verdi ve “Halkımızın destekleriyle Mersin’den en az 6 Milletvekili çıkaracağız. Biz birlik ve berberlik içinde iktidara yürüyoruz.” dedi.

CHP İLÇE BİNASI HINCA HINÇ DOLDU

CHP Tarsus ilçe teşkilatının salonu ve koridorunun hınca hınç dolu olduğu Ali Mahir Başarır’ın parti teşkilatını ziyaretinde uzun zamandır partiye çıkmayan çok sayıda CHP’lin partiye çıktığı ve gözlerinin ışıl ışıl olduğu gözlendi.

CHP’de son yıllarda yıldızı hızla parlayan genç bir siyasetçi olarak Mersin Milletvekili aday sıralamasında 3.’ncü sırada yer alan Av. Ali Mahir Başarır’ı, annesi, babası ve kızkardeşinin yanı sıra, Başarır’ı siyaset dünyasına kazandıran isimlerin başında gelen Tarsus’un eski Belediye Başkanı, duayen siyasetçi Bedrettin Sarpkaya’nın da yalnız bırakmadı.

İlçe Başkanı Ali İlk ve Yöneticiler ile partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Ali Mahir Başarır’a yoğun bir sevgi gösterilirken, CHP’nin diğer adaylarından Cavidan Demirağ ve Dilara Özkına’da toplantıda hazır bulundu.

İlçe Başkanı Ali İlk’in açılış konuşmasının ardından CHP Mersin Milletvekili adayları Cavidan Demirağ ve Dilara Özkına da birer selamlama konuşması yaptılar.

ALİ MAHİR BAŞARIR: HEDEFİMİZ EN AZ 6 MİLLETVEKİLİ

CHP’nin yıldız adayı Ali Mahir Başarır oldukça iddialı bir şekilde yaptığı konuşmada, “Mersin’de de, Türkiye’de de hedefimiz birinci parti olmak. 16 yıldır Türkiye’yi karanlığa sokan AKP iktidarından 24 Haziran Pazar günü akşamı inşallah kurtulacağız. 25 Haziran sabahında Türkiye’miz, CHP’nin aydınlık iktidarıyla güne başlayacak” dedi.

Mersin’de hedeflerinin en az 6 Milletvekili çıkarmak olduğunu özellikle vurgulayan CHP’li Ali Mahir Başarır, “AKP iktidarı freni patlamış kamyon gibi savruluyor. 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimler, her geçen gün ülkemizi daha da karanlığa götürmekte olan AKP iktidarından kurtuluş günüdür. AKP 24 Haziran da gidecek, Türkiye’ye huzur gelecek” diye konuştu.

TÜRKİYE’YE İKTİDAR MÜJDESİNİ MERSİN’DEN VERECEĞİZ

Türkiye’ye iktidar müjdesini Mersin’den vereceklerini ifade eden Ali Mahir Başarır, “Ülkemizi ve halkımızı AKP zulmünden kurtaracağız. CHP olarak iktidara gelirken, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapacağız. Buna kararlıyız ve inançlıyız” dedi.

AKP iktidarında işçisinden iş adamına, memurundan emeklisine, dul ve yetiminden emeklisine, çiftçisinden  üniversite öğrencisine kadar halkın tüm katmanlarının perişan hale getirildiğini, halkın evine ekmek dahi götüremez duruma getirildiğini belirten Ali Mahir Başarır, halkın tenceresinde aş değil, çile kaynadığının altını çizdi.

ÖNCE GENEL, SONRA YEREL İKTİDAR

Hedeflerinin önce 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde mecliste çoğunluğu sağlayıp, iktidara gelmek olduğunu kaydeden Başarır, “Bunun yanı sıra sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. Arkasından sıra neye geliyor: Elbette yerel seçimlere. Yani önce genelde iktidara, sonrasında da yerelde iktidara geleceğiz.” Dedi.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere partimizin il ve ilçe örgütlerinin yanı sıra mahalle komisyonları, delegeler ve üyelerin yanı sıra Türkiye’nin aydınlık geleceğini düşünen tüm vatandaşlarla seçim çalışması yapacaklarını belirten Başarır, “Burada en çok görev kadınlar ve gençlere düşüyor. Hepimiz, hep birlikte el ele vererek Türkiye’nin aydınlık geleceği olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.

Daha sonra tebrikleri kabul eden Ali Mahir Başarır, parti teşkilatı ve partililerle esnaf ziyaretleri yaparak seçim çalışmasının startını verdi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.