Hava Durumu

:

:

:

CHP’li Vekiller Mazbatalarını Aldı, ANCAK!!

02 Temmuz 2018 Pazartesi 18:51

SONMANŞET.COM- Mersin'de 24 Haziran'da yapılan seçimlerde CUMHURİYET Halk Partisi'nden (CHP) Meclise girmeye hak kazanan milletvekilleri mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Aras'tan aldı.

CHP’li Vekiller Mazbatalarını Aldı, ANCAK!!

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin'de 24 Haziran'da yapılan seçimlerde CUMHURİYET Halk Partisi’nden (CHP) Meclise girmeye hak kazanan milletvekilleri mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Sebahattin Aras'tan aldı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından CHP'den Mersin milletvekili seçilen Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Mersin Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda yapılan törenle mazbatalarını aldı. CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ve PM Üyesi Fatma Güner de seçilen Milletvekillerini tabrik etti.

CHP İl Başkanı Adil Aktay ve birçok İlçe Başkanının da katıldığı törende konuşan Ali Mahir Başarır, seçim kampanyası boyunca çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını belirterek, “Başta İl teşkilatımız olmak üzere, ilçe başkan ve yöneticilerimizi, partililerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum. Mecliste Mersin’imiz ve ülkemiz için çok ama çok çalışacağız. Basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen ise, "Bugün buradaysak, bugün buradaysam ve bir hukukçu olarak ben bu mazbatayı alabiliyorsam, bu sizler sizler sayesinde oldu. Çok daha fazla çalışacağız. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için çok daha fazla çalışacağız ve birlikte başaracağız" dediler.

CHP’Lİ MEVCUT VEKİLLERDEN SADECE SAĞLAR VARDI

CHP Mersin milletvekillerinin mazbatalarını aldıkları İl Seçim Kuruluna 26. Dönem Milletvekillerinden sadece Fikri Sağlar’ın katılması gözlerden kaçmadı.

Görevini tamamlayan diğer 3 Milletvekilinin yanı sıra listede yer alan diğer Milletvekili adaylarının da mazbata töreninde bulunması yadırgandı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.